Thomas Markle: Δεν πάει ο νους πού απαθανατίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα

Thomas Markle: Δεν πάει ο νους πού απαθανατίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα

Δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε πια από εκείνον.

Αν μπορούσαμε να ορίσουμε την πηγή του κακού για όσα συνέβησαν στη Meghan Markle με τα βρετανικά tabloids αυτή σίγουρα θα ήταν ο πατέρας της Thomas Markle και η κίνησή του να δώσει στα media το πεντασέλιδο γράμμα που του έστειλε η Meghan λίγο πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου το 2018.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα, και τα βρετανικά Μέσα δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν και να κατακρίνουν τους Sussexes. Από την αρχή της σχέσης τους η Meghan έγινε βορά στα media, με τον Harry να κάνει ότι μπορεί για να την προστατέψει. Κάπως έτσι οδηγήθηκαν στην απόφαση να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια με ότι αυτό και αν συνεπάγεται, να ζήσουν και να βιοποριστούν μόνοι τους.

Κάπου στις αρχές Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως η Meghan κέρδισε τη δίκη απέναντι στα tabloids, και σφράγισε τη νίκη της αυτή με μία δήλωση αρκετά έντονη προς τους αντίδικους. Η συνέντευξή της στην Oprah Winfrey έβγαλε στο φως και άλλες ιστορίες που δεν γνωρίζαμε, όπως οι αυτοκτονικές τάσεις της, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον πατέρα και την ετεροθαλή αδερφή της.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στον Thomas Markle. Πιστέψαμε –λανθασμένα- πως ο Thomas πήρε κάποιο μάθημα από την κόρη του και πως δεν θα σκάλιζε επιπλέον το θέμα. Όμως όχι. Ο συνταξιούχος διευθυντής φωτισμού του Hollywood την προηγούμενη εβδομάδα απαθανατίστηκε να πηγαίνει ως το Montecito της Καλιφόρνια. Όχι δεν πήγε στην κόρη του, αλλά στο σπίτι της Oprah Winfrey.

Ο Thomas πήγε στο σπίτι της για να παραδώσει προσωπικά μια επιστολή στην οικοδέσποινα της εκπομπής, ζητώντας της να του πάρει συνέντευξη. Η Oprah πήρε πρόσφατα συνέντευξη από τη Meghan και τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry και μάθαμε πολλά νέα πράγματα για το βασιλικό ζευγάρι κατά τη διάρκεια του δίωρου αφιερώματος του CBS.

Η Sun έχει στην κατοχή της φωτογραφίες του Thomas που δίνει την επιστολή σε ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της Oprah. Μια πηγή είπε: «Ο Thomas έστειλε μια επιστολή στην Oprah ζητώντας της να επικοινωνήσει μαζί του, ώστε να μπορέσει να πει την πλευρά του για την ιστορία. Αυτό δεν ήταν ένα σημείωμα για τη Meghan και τον Harry, προοριζόταν για την Oprah. Ο Thomas παρακολούθησε τη συνέντευξη που έκανε μαζί τους και πιστεύει ότι αξίζει την ευκαιρία να εκφράσει τη γνώμη του».

Ο Thomas δήλωσε προηγουμένως ότι θέλει να μιλήσει με την Oprah για τη σχέση του με τη Meghan. Είπε στη Sun τον Ιανουάριο του 2020, «επρόκειτο να γράψω στην Oprah μια επιστολή που της ζητώ να μου επιτρέψει να μιλήσω».

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά;



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099