Meghan Markle: Ποιος αποφάσισε να μη δώσει το παρόν στην κηδεία του Φίλιππου

Meghan Markle: Ποιος αποφάσισε να μη δώσει το παρόν στην κηδεία του Φίλιππου

Όλη αλήθεια για τη δούκισσα του Sussex.

Την Παρασκευή στις 9 Απριλίου ανακοινώθηκε πως ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε στα 99 του χρόνια. Αν και κάτι σχετικά αναμενόμενο ήταν μια είδηση που μας ξάφνιασε και μας στεναχώρησε. Λίγες ώρες αργότερα ο Harry με τη Meghan Markle που βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μέσα από το ίδρυμα Archewell είπαν το δικό τους αντίο, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα σχετικά με την επιστροφή των Sussexes για την κηδεία.

Όπως λοιπόν ήδη έχει γίνει γνωστό ο πρίγκιπας Harry θα δώσει το παρών στην κηδεία του αγαπημένου του παππού, ενώ υπήρχαν ενδοιασμοί για το αν η Meghan Markle θα ταξίδευε μαζί του.

Εχθές το βράδυ έγινε γνωστό εάν τελικά η δούκισσα θα ταξιδέψει και η απάντηση είναι μάλλον αυτή που περιμένεις να ακούσεις. Έχει επιβεβαιωθεί ότι η Meghan Markle δεν θα πετάξει στην Αγγλία με τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου απεβίωσε την Παρασκευή το πρωί (9 Απριλίου) σε ηλικία 99 ετών. Ο Harry και η Meghan ζουν στη Νότια Καλιφόρνια τον τελευταίο χρόνο και εκείνος θα ταξιδέψει σπίτι για να είναι με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Πηγές εξηγούν γιατί όμως η Meghan δεν θα παρευρεθεί.

Δες στη gallery τι αναφέρουν οι πηγές.