Η αντίδραση της Ελισάβετ στην απουσία της Meghan Markle στην κηδεία ήταν η αναμενόμενη

Η αντίδραση της Ελισάβετ στην απουσία της Meghan Markle στην κηδεία ήταν η αναμενόμενη

Την αντίδρασή της την περιμέναμε.

Την Παρασκευή που μας πέρασε στις 9 Απριλίου ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος και τη θλίψη τη βασιλική οικογένεια και η επιχείρηση «Γέφυρα του Forth» τέθηκε σε εφαρμογή λίγες ώρες αργότερα. Η Ελισάβετ αναμένεται να κρατήσει το πένθος για 8 ημέρες ώσπου να πραγματοποιηθεί και η κηδεία του συζύγου της.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 17 Απριλίου στις 17:30 ώρα Ελλάδος. Δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα, ωστόσο θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση.

Ένα δημοσίευμα κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα που υποδήλωνε ότι η Meghan Markle δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μετά τον τραγικό θάνατό του σε ηλικία 99 ετών. Τώρα, μια πηγή μιλά για το πώς αισθάνεται η βασίλισσα Ελισάβετ για την εγγονή της που δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της εγκυμοσύνης της. Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι ο Harry και η Meghan περιμένουν την κόρη τους στα τέλη της άνοιξης.

Πρώτον, μια πηγή αποκάλυψε ότι η Meghan είχε επικοινωνήσει με τη βασίλισσα. «Η Meghan εξέφρασε συλλυπητήρια», ανέφερε μια πηγή στο People. Η πηγή πρόσθεσε για το πώς νιώθει η βασίλισσα για το γεγονός πως η Meghan δεν μπορεί να ταξιδέψει: «Η βασίλισσα καταλαβαίνει γιατί δεν μπορεί να ταξιδέψει η Meghan αυτή τη στιγμή».

«Ήταν πάντα δεδομένο ότι ο Harry θα επέστρεφε στην Αγγλία για το θάνατο του παππού του», είπε μια πηγή της Καλιφόρνια στο People, προσθέτοντας ότι η Meghan και ο Harry «ήταν σε επαφή με τη βασίλισσα» μετά το θάνατο του παππού του.

Λογική η αντίδρασή της πάντως και αναμενόμενη. Η Meghan δύσκολα θα ταξίδευε ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με τον κορονοϊό να καραδοκεί.