Μπορείς κι εσύ να στείλεις online συλλυπητήρια για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Μπορείς κι εσύ να στείλεις online συλλυπητήρια για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Μια τόσο όμορφη κίνηση από το παλάτι.

Την Παρασκευή στις 9 Απριλίου, το παλάτι έκανε μια από τις πιο στενάχωρες ανακοινώσεις στην ιστορία του. Ο πρίγκιπας Φίλιππος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών έπειτα από έναν μήνα νοσηλείας κι ένα χειρουργείο στην καρδιά. Η ανακοίνωση ανέφερε πως πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του, και πλήρης ημερών θα συμπληρώσουμε εμείς.

O δούκας του Εδιμβούργου έφυγε ευτυχισμένος και η βασιλική οικογένεια έτσι θέλει να τον θυμόμαστε. Κάτι που μας απέδειξε και εχθές ανεβάζοντας στο επίσημο account τους στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor και μέχρι τότε αν θέλεις μπορείς να στείλεις κι εσύ online συλλυπητήρια στη βασιλική οικογένεια.

Ένα διαδικτυακό βιβλίο συλλυπητηρίων άνοιξε από τη βασιλική οικογένεια, ώστε τα μέλη του κοινού να υποβάλλουν τα σέβη και τις ευχές τους στον δούκα του Εδιμβούργου.

Μια επιλογή των μηνυμάτων «θα μεταβιβαστούν στη βασιλική οικογένεια», σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Royal Family, ενώ ορισμένα μπορεί να στεγάζονται στο Βασιλικό Αρχείο «για τα παιδιά».

Άνθρωποι από οπουδήποτε στον κόσμο μπορούν να υποβάλουν μήνυμα συλλυπητηρίων μέσω του ιστότοπου, royal.uk. Ωστόσο, δεν θα υπάρχουν φυσικά βιβλία συλλυπητηρίων για υπογραφή, λόγω του κινδύνου μόλυνσης του Covid-19.

Μια δήλωση εξηγεί: «Ένα διαδικτυακό βιβλίο συλλυπητηρίων είναι τώρα διαθέσιμο στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας για όσους επιθυμούν να στείλουν ένα προσωπικό μήνυμα συλλυπητηρίων.

Επισκεφτείτε το royal.uk για ενημερώσεις από τα ανάκτορα του Buckingham και πληροφορίες σχετικά με τη ζωή και το έργο του δούκα του Εδιμβούργου. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κατάστασης της δημόσιας υγείας, τα βιβλία συλλυπητηρίων δεν θα είναι διαθέσιμα στο κοινό για υπογραφή.

Η βασιλική οικογένεια ζητά από τα μέλη του κοινού να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν μια δωρεά σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα αντί να αφήσουν λουλούδια και στεφάνια στη μνήμη του δούκα».