H κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ που κανείς δεν κατάλαβε πως έκρυβε όλα της τα συναισθήματα

H κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ που κανείς δεν κατάλαβε πως έκρυβε όλα της τα συναισθήματα

Η 94χρονη βασίλισσα αποχαιρέτησε χθες τον αγαπημένο της σύζυγο, έπειτα από 73 χρόνια κοινής ζωής.

H κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου ήταν ένα γεγονός πολύ καταλυτικό για το «στέμμα». Η αληθινή τραγωδία, ωστόσο, έγκειται σε εκείνους που άφησε πίσω του - πιο δύσκολο είναι για τη γυναίκα της ζωής του, που θρηνεί την αγάπη τους αλλά και τον άνθρωπο που είχε δίπλα της για παραπάνω από 7 δεκαετίες-.

Η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ όμως είναι κι εκείνη ένας θνητός, με αισθήματα που δύσκολα όμως τις επιτρέπεται να τα εκφράσει. Ακόμα και μια βασίλισσα είναι ανθρώπινη, και καθώς την παρακολουθούσαμε στην κηδεία, φάνηκε τόσο μόνη και ευάλωτη, που ράγιζε καρδιές. Απόλυτα αξιοπρεπές, απόλυτα δοσμένη στον ρόλο της, κι όμως πόσο πόνο έκρυβε όλη αυτή η στάση!

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Jason Lee, πρώην επαγγελματίας παίκτης πόκερ που τώρα εργάζεται ως expert σχέσεων και αναλυτής δεδομένων με το Healthy Framework, παρατήρησε μια στιγμή κατά τη διάρκεια της κηδείας όπου η Βασίλισσα έκανε κάτι απροσδόκητο. Τι σήμαινε αυτή η κίνηση;

AP21107546685423

Ο Lee περιγράφει τη βασιλική κηδεία ως «μια γραπτή και σχολαστική διαδικασία», η οποία, πράγματι, αυτό ήταν. Η Daily Mail παρουσίασε όλο τον προσεκτικό σχεδιασμό που είχε οργανωθεί για την κηδεία, με το γραφείο του Λόρδου Chamberlain να σχεδιάζει κάθε βήμα της πομπής, συμπεριλαμβανομένου του ποιος θα περπατούσε, πού θα στεκόταν, ποιος θα καθόταν πού, ανάλογα με τον τίτλο και την ηλικία του.

Ο Lee ωστόσο, καλά εκπαιδευμένος στην ανίχνευση περίεργων και απρόσμενων κινήσεων , είπε στο The List : «Είναι πάντα ενδιαφέρον να ψάχνουμε εκείνον που παρεκκλίνει από αυτό το σχέδιο». Αυτό που του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν η στιγμή που είδε τη βασίλισσα να κάνει μια μη προγραμματισμένη κίνηση, γυρίζοντας πίσω κατά την είσοδό της στο παρεκκλήσι». Τι σήμαινε ΄όμως η κίνηση αυτή;

Διάβασε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί...