Πρίγκιπας Φίλιππος: Έγινε γνωστό μέρος της διαθήκης του και υπάρχει μια έκπληξη

Πρίγκιπας Φίλιππος: Έγινε γνωστό μέρος της διαθήκης του και υπάρχει μια έκπληξη

Η απρόσμενη εξέλιξη στη διαθήκη.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9 Απριλίου βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη τη βασίλισσα Ελισάβετ και την υπόλοιπη οικογένεια του. Το Σάββατο 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor με τους αγαπημένους του ανθρώπους να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.

Το πιο συγκινητικό κομμάτι βέβαια αυτών των ημερών, ήταν ο τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της. Το σημείωμα που του άφησε και το στεφάνι με τα λουλούδια ήταν μια πολύ όμορφη κίνηση, ενώ μας συγκίνησε απίστευτα το λιτό της μήνυμα.

Η πλήρης διαθήκη του Φίλιππου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο μέσα σε αυτή υπάρχει μια απρόσμενη έκπληξη. Αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε στη νεότερη εγγονή του, τη Lady Louise Windsor, κάτι πολύ κοντινό και αγαπητό και στους δύο, στη διαθήκη του.

Η 17χρονη Louise είναι κόρη του μικρότερου παιδιού του Φίλιππου, του πρίγκιπα Edward και της συζύγου του, της Sophie, της κόμισσας του Wessex. Η έκθεση υποδηλώνει ότι τα αντικείμενα που κληροδότησαν στη Louise είναι μία μνεία σε αυτήν και την αμοιβαία αγάπη του Φίλιππου για τα άλογα.

Ο δούκας του Εδιμβούργου άφησε τα δύο Φελ πόνυ του, τον Balmoral Nevis και τον Notlaw Storm, στη Louise. Επιπλέον, η Louise θα κληρονομήσει επίσης το σκούρα πράσινη τετράτροχη άμαξά του. Η άμαξα, που φάνηκε να μεταφέρει το καπέλο του, τα μαστίγια και τα καφέ γάντια του κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Το να αφήνει στη Louise τα πόνυ και την άμαξα είναι μια μνεία στην κοινή τους αγάπη για την οδήγηση με άμαξα, ένα άθλημα στο οποίο είναι μεγάλη ανταγωνίστρια.