Η αλλαγή στο Instagram account της Kate Middleton και του William που λίγοι παρατήρησαν

Η αλλαγή στο Instagram account της Kate Middleton και του William που λίγοι παρατήρησαν

Εσύ πόσο παρατηρητική είσαι;

Ο μήνας που πέρασε ή καλύτερα η χρονιά αυτή που διανύουμε είναι χρονιά ορόσημο για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William. Στις 29 Απριλίου του 2021 ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συμπλήρωσαν δέκα χρόνια έγγαμου βίου, και το γιόρτασαν όπως ακριβώς έπρεπε.

Φωτογραφίες που δεν είχαμε ξαναδεί τραβηγμένες έξω από το παλάτι του Kensington, κι ένα βίντεο με τα τρία παιδιά τους, που μας έβαλαν με κάποιον τρόπο στα ενδότερα της οικογένειας του William και της Kate Middleton. Οι Cambridges έφτιαξαν επίσης το δικό τους κανάλι στο YouTube και γενικά η ενασχόλησή τους με τα social media δείχνει να είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που συνέβη στο Instagram account τους και ελάχιστοι αυτοί που το παρατήρησαν. Δεν ξέρουμε σε ποιο από τα δύο γκρουπ ανήκεις όμως θα σου εξηγήσουμε παρακάτω τι ακριβώς εντοπίσαμε.

Βέβαια, αν είσαι φαν της Kate και του William τότε θα έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό που άλλαξε στο account τους.

Όπως θυμάσαι όταν ο Harry και η Meghan ήταν στο Instagram το account τους είχε όνομα @SussexRoyal και η φωτογραφία ήταν τα δύο ενωμένα αρχικά τους. Από την άλλη ο William με την Kate ονόμαζαν τον λογαριασμό τους @KensingtonPalace. Αυτό όμως εδώ και λίγο καιρό έχει αλλάξει.

Και αν δεν το έχεις δει πλέον τους βρίσκεις με άλλο όνομα στο Instagram. Αν θες να δεις πώς, συνέχισε απλά να διαβάζεις στη gallery παρακάτω.