Μια κίνηση της Meghan Markle φανέρωσε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκεται (video)

Μια κίνηση της Meghan Markle φανέρωσε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκεται (video)

Μπορεί η  Meghan Markle να εντυπωσίασε πολλούς με την εμφάνισή της αλλά όσο κι αν ήθελε να κρύψει τη νευρικότητά της δεν τα κατάφερε.

Έχουν περάσει 2 μήνες από τη διαβόητη συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Τώρα, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πια, η Δούκισσα του Sussex επέστρεψε στην τηλεόραση για πρώτη φορά σε μια εμφάνιση για το «VAX Live: The Concert to Reunite the World».

H Meghan μίλησε για τη σημασία της ενδυνάμωσης των γυναικών σε όλο τον κόσμο, οι οποίες θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ανακάμψουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Είπε επίσης ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Harry είναι «ενθουσιασμένοι» που ετοιμάζονται να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι.

Η Meghan Markle εντυπωσίασε πολλούς με την εμφάνισή της. Το κόκκινο φόρεμα που φορούσε από την Carolina Herrera (που κοστίζει 1690 $) και το χρυσό μενταγιόν στο λαιμό της που συμβόλιζε την ενδυνάμωση των γυναικών, δεν έμειναν ασχολίαστα.

Η Meghan πέρασε το μήνυμά της με τον τρόπο που στεκόταν, ο οποίος εξέφραζε αυτοπεποίθηση, σύμφωνα με την ειδική κινησιολόγο Blanca Cobb. «Στο βίντεο, η Meghan ακούγεται σίγουρη, η φωνή της ισχυρή», δήλωσε η Cobb στο The List. «Ενώ μιλάει, χαμογελά, κινεί το κεφάλι της και χρησιμοποιεί τα φρύδια της για να επισημάνει αυτό που λέει. Υπάρχει περιορισμένη κίνηση των χεριών της. Έχει τα χέρια της διπλωμένα στην κοιλιά της, δείγμα ότι θέλει να προστατεύσει το μωρό της».



Η Meghan έδωσε την εντύπωση πως ήταν κάπως νευρική

Η Cobb σχολίασε: «Παρόλο που η Meghan ακούγεται σίγουρη, οι αντίχειρές της αποκαλύπτουν ότι αισθάνεται νευρική. Ο αριστερός της αντίχειρας τρίβεται με τον δεξί της, κάτι που φανερώνει πως είναι ένας τρόπος για να την ηρεμεί», δήλωσε στο The List η κινησιολόγος, περιγράφοντας κάτι που όλοι βλέπουμε για περίπου 30 δευτερόλεπτα στο μήνυμά της. Και αυτή η κίνηση μπορεί να έχει φανερώσει πολλά περισσότερα από αυτά που σκόπευε η Markle. «Όταν αισθάνεστε νευρικοί, το σώμα σας θα βρει έναν τρόπο για να ανακουφίσει την ένταση. Ένα άγγιγμα, ένα χάδι, ένα άγγιγμα σε κάποιο άλλο μέρος του σώματός σας μπορεί να είναι η λύση για να ανακουφίσετε τον εαυτό σας», δήλωσε η Cobb.

Υπάρχει μια άλλη κίνηση όμως που κάνει η Markle και πιθανότατα έχει να κάνει με την κατάστασή της. «Σε ένα σημείο, το δεξί της πόδι αναπηδά ελαφρώς. Ίσως να αναπροσαρμόζει τη θέση της λόγω της εγκυμοσύνης της. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μια γυναίκα μπορεί να νιώθει άβολα και να αλλάζει θέσεις συνεχώς για να αισθανθεί καλύτερα. Μπορεί βέβαια, ίσως, το σώμα της ν' αποκαλύπτει μια νευρικότητα».