Meghan Markle: Φοβάται μη χάσει τον τίτλο της Δούκισσας μετά από τις αποκαλύψεις του Harry

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Meghan Markle: Φοβάται μη χάσει τον τίτλο της Δούκισσας μετά από τις αποκαλύψεις του Harry

Ο λόγος που η Meghan Markle ανησυχεί για τον τίτλο της έχει πολλές προεκτάσεις πέρα από το γόητρο.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε ως μέλος της βασιλικής οικογένειας για 15 μήνες, όλα δείχνουν πως η Meghan Markle είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex, πάση θυσία.

Σύμφωνα με πηγή από το στενό φιλικό περιβάλλον της, η Meghan πιστεύει ότι η απώλεια του τίτλου που της έχει δοθεί από το Παλάτι (μετά τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry το 2018) θα μπορούσε να είναι καταστροφική.

Η Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν ότι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους τον Ιανουάριο του 2020, αλλά συνέχισαν να χρησιμοποιούν τους κύριους τίτλους τους στη δημόσια ζωή τους. Η 39χρονη ηθοποιός αναφέρεται σε όλες τις πλατφόρμες ως «Η Δούκισσα του Sussex», οικειοποιώντας τον τίτλο σε κάθε της εμφάνιση, υπογράφοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη και το πρόσφατο παιδικό βιβλίο The Bench.

meghan harry

Μια πηγή κοντά στην πρώην ηθοποιό του Suits είπε στο περιοδικό Heat ότι «η Meghan ανησυχεί για την απώλεια του τίτλου της μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Harry για την οικογένειά του».

«Είπε στον Harry ότι πρέπει να μετριάσουν τις επιθέσεις κατά της βασιλικής οικογένειας - φοβάται ότι θα τους αφαιρέσουν τους βασιλικούς τίτλους, κάτι που θα αποτελούσε καταστροφή για την επικοινωνιακή πολιτική που έχουν χαράξει όσον αφορά τις δράσεις και τη δουλειά τους. Αυτή τη στιγμή, κατακλύζεται από προσφορές, και αυτό γίνεται εν μέρει επειδή είναι Δούκισσα», αναφέρει η πηγή.

Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan και ο Harry δεν έχουν νταντά για τον Archie

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από την εμφάνιση του Harry στο βομβαρδιστικό ντοκιμαντέρ της Oprah Winfrey, στο οποίο ο πρίγκιπας αποκάλυψε κρυφές πτυχές της ζωής του, τη σχέση του με την μητέρα του, την ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία χρόνια, τη χρήση ουσιών αλλά και τις κρίσεις πανικού που του είχαν γίνει ο μόνιμος καθημερινός του εφιάλτης για χρόνια!



«Κάθε φορά που έβαζα ένα κοστούμι και μια γραβάτα και έπρεπε να μπω στον «ρόλο» για να κάνω κάτι, έλεγα "πάμε"... Πριν φύγω ακόμη και από το σπίτι ίδρωνα και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά. Ήμουν σε κατάσταση εγρήγορσης ή κατάρρευσης. Πάθαινα κρίσεις πανικού, είχα πάρα πολύ άγχος...Έτσι από τα 28 έως τα 32 μου ζούσα έναν εφιάλτη, φρίκαρα», παραδέχτηκε ο Harry στη συνέντευξη. «Ήμουν πρόθυμος να πιώ, ήμουν πρόθυμος να πάρω ναρκωτικά, ήμουν πρόθυμος να δοκιμάσω και να κάνω τα πράγματα που με έκαναν να νιώθω λιγότερο άσχημα απ' όσο ένοιωθα», είπε σοκάροντας τους πάντες.