Η πρόβλεψη της μέντιουμ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τον γάμο του Harry και της Meghan

Sabine Camhi
Η πρόβλεψη της μέντιουμ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τον γάμο του Harry και της Meghan

«Νομίζω πως ο γάμος τους θα κρατήσει» δήλωσε.

Μια μέντιουμ που ισχυρίζεται ότι ήταν κοντά με την πριγκίπισσα Νταϊάνα πιστεύει ότι ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου.

«Το βλέπω, έχει μεγάλη αγάπη στον γάμο της μαζί του», είπε η Sally Morgan στο «The Morning Show» με οικοδεσπότες τους Gillies και Matt Shirvington.

Η Morgan πρόσθεσε: «Ξέρω ότι πολλές προβλέψεις λένε ότι δεν θα κρατήσει, αλλά εγώ νομίζω ότι ο γάμος τους θα διαρκέσει».

Η μέντιουμ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι royals θα τα καταφέρουν ως ζευγάρι και με τους όρους της Markle. «Θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, και νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εκείνη έχει βάλει τους κανόνες και θα είναι όπως αυτή το θέλει» είπε, προσθέτοντας, «Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Η Morgan εξήγησε ότι ήταν πολύ κοντά με την αδερφή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, την Lady Sarah McCorquodale.

«Ήμουν πολύ κοντά και στις δύο για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε η Morgan για την Sarah και την Νταϊάνα.

Η πρόβλεψη της Morgan για το βασιλικό ζευγάρι έρχεται σε αντίθεση με την άποψη της Lady Colin Campbell, διάσημη κοσμική και συγγραφέας βιβλίων για τη βρετανική βασιλική οικογένεια, η οποία είπε τον Απρίλιο ότι ο γάμος τους δεν θα κρατήσει.

«Δεν θα μείνουν για πολύ καιρό μαζί»: Η πρόβλεψη για τον γάμο του Harry με τη Meghan

H Markle δέχτηκε πολλά πυρά στο παρελθόν, αφού κάποιοι την κατηγόρησαν πως ήταν ο λόγος που παραιτήθηκαν από τη βασιλική οικογένεια και μετακόμισαν με τον πρίγκιπα Harry στην Καλιφόρνια.



Η Markle και ο Harry, που παντρεύτηκαν το 2018, έχουν έναν γιο, τον 2χρονο Archie, και περιμένουν από μέρα σε μέρα το κοριτσάκι τους.