Οι κατηγορίες του πατέρα της Meghan Markle για εκμετάλλευση της κόρης του

Οι κατηγορίες του πατέρα της Meghan Markle για εκμετάλλευση της κόρης του

Δεν μασάει τα λόγια του ο Thomas Markle!

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με μία συνέντευξη του πατέρα της Meghan Markle, Thomas Markle, στην Αυστραλιανή τηλεόραση. Ο 76χρονος μίλησε στην εκπομπή «60 minutes Australia» και μεταξύ άλλων απείλησε τη Meghan πως θα βγάλει όλα τα άπλυτά της στη φόρα, αν δεν δει τη νεογέννητη Lilibet-Diana.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτές τις απειλές. Ο πατέρας της Meghan ξέσπασε εναντίον της Oprah Winfrey για την αποκαλυπτική συνέντευξη που έκανε με την κόρη του και τον πρίγκιπα Harry την άνοιξη.



Οι κατηγορίες εναντίον της Oprah

Ο Thomas Markle, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τη Meghan εδώ και περίπου τρία χρόνια, κατηγορεί τώρα τη Winfrey ότι «χρησιμοποίησε» το ζευγάρι για να έχει όφελος στην καριέρα της και εκμεταλλεύτηκε τον Harry σε μια αδύναμη στιγμή του.

«Νομίζω ότι η Oprah Winfrey έπαιξε τον Harry και τη Meghan», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes Australia». «Νομίζω ότι τους χρησιμοποίησε για να ‘’χτίσει’’ τις επαφές της και τις νέες εκπομπές της. Θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκε μια αδύναμη στιγμή ενός άνδρα και τον έβαλε να πει πράγματα που δεν θα λέγονταν στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

Οι πολυσυζητημένες συνεντεύξεις

Στις αρχές Μαρτίου η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έδωσαν από κοινού συνέντευξη στην Oprah Winfrey και στο CBS. Το ζευγάρι έριξε τα «βέλη» του αρκετές φορές στο Παλάτι και στη συμπεριφορά των μελών του.

Οι δυο τους μίλησαν για συμπεριφορές ρατσισμού προς το πρόσωπό τους- κυρίως της Meghan- και, μάλιστα, αποκάλυψαν ότι οι «κραυγές» της Meghan για ψυχολογική στήριξη πέρασαν εντελώς αδιάφορες πριν εκείνοι αποχωρήσουν από τη Μεγάλη Βρετανία.

Δεν φαντάζεσαι πόσο κόστισε η περιβόητη συνέντευξη στην Oprah!

Μετά από αυτήν τη συνέντευξη, ο Harry μίλησε στο Apple TV+ και στο ντοκιμαντέρ «The Me You Can’t See», που δημιουργήθηκε από την Oprah, για τις «προσωπικές του μάχες» που ακολούθησαν τον χαμό της μητέρας του, Πριγκίπισσας Diana, το 1997.

«Ήθελα να πίνω, ήθελα να παίρνω ουσίες, ήθελα να προσπαθώ και να κάνω πράγματα που με έκαναν να νιώθω λιγότερο», εξομολογήθηκε ο 36χρονος Harry.