Ο William μιλά για ρατσισμό και το Τwitter τον κατακεραυνώνει για τη Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο William μιλά για ρατσισμό και το Τwitter τον κατακεραυνώνει για τη Meghan Markle

Meghan Markle και William έγιναν trend στο twitter και θα καταλάβεις γιατί.

Το βράδυ της Κυριακής (11/7/21) πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, με τη δεύτερη να παίρνει τη νίκη στα πέναλτι.

Μετά το τέλος, ο πρίγκιπας William έστειλε ένα tweet που καταδίκαζε τον ρατσισμό αφού παίκτες από την ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας αποτέλεσαν αντικείμενο ρατσιστικών και μισητικών επιθέσεων μετά την ήττα τους από την Ιταλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου UEFA 2020 την Κυριακή (11 Ιουλίου).

Το tweet έγραφε: «Είμαι αηδιασμένος από τη ρατσιστική κακοποίηση που είχε ως στόχο τους παίκτες της Αγγλίας μετά τον χθεσινό αγώνα. Είναι εντελώς απαράδεκτο οι παίκτες να υπομένουν αυτήν την αποτρόπαια συμπεριφορά. Πρέπει να σταματήσει τώρα και όλοι όσοι εμπλέκονται θα πρέπει να λογοδοτούν. W».

Τελικός Euro: Ο πανηγυρισμός του πρίγκιπα George στο 1ο γκολ και το στενόχωρο μήνυμα του William

Το Tweet που έγινε viral και τον έκανε trend

Το tweet αυτό στάθηκε αφορμή ο πρίγκιπας William να γίνει trend στο Twitter και μάλιστα όχι μόνος του. Μαζί με τον William trend έγινε και η Meghan Markle.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί η δούκισσα Meghan δεν υπερασπίστηκε δημόσια από τη βασιλική οικογένεια αφού αντιμετώπισε, όπως η ίδια δήλωσε, ρατσισμό κατά τη διάρκεια της εποχής της στα ανάκτορα.

Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψαν τον ρατσισμό που εκείνη ένιωσε και βίωσε κατά τη διάρκεια της περιόδου τους στη βασιλική οικογένεια, στη συνέντευξή τους στην Oprah τον Μάρτιο του 2021.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η Meghan αποκάλυψε ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας εξέφρασε ανησυχία για το πιθανό χρώμα του δέρματος του Archie.

Το twitter κατακεραύνωσε τον William

Το Twitter εμμέσως πλην σαφώς έκανε λόγο για επιλεκτική υποστήριξη του William απέναντι στον ρατσισμό, αφού όταν έγιναν τα σχόλια εκείνα για τη νύφη του και τον ανιψιό του δεν τοποθετήθηκε δημοσίως και φυσικά δεν την υποστήριξε.

Τα tweets εμφανιζόταν το ένα πίσω από το άλλο και κατακεραύνωναν τον William που «θυμήθηκε να μιλήσει για ρατσιστικές επιθέσεις μόνο για τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας».

george william euro

Τι ανέφεραν κάποια σχόλια στο Twitter

Το Twitter δεν συγχωρεί και κυρίως δεν ξεχνά συμπεριφορές. Γι’ αυτό και δεν άφησε σε «χλωρό κλαρί» τον πρίγκιπα William μετά το tweet που έκανε.

«Ο πρίγκιπας William νιώθει άρρωστος από τον ρατσισμό, απλά αηδιασμένος... Απλά όχι για τη Meghan Markle και τον Archie»...

«Που ήταν όλη αυτή η ενέργεια για τη Meghan Markle, William», έγραφαν κάποια από τα σχόλια.



Δες περισσότερα στη gallery παρακάτω: