Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Το κρυφό ραντεβού και η αλλαγή στο βιβλίο τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Το κρυφό ραντεβού και η αλλαγή στο βιβλίο τους

Η σπάνια έξοδος των Sussexes δεν έγινε τώρα.

Από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν στην Αμερική τα tabloids ασχολούνται όλο και λιγότερο μαζί τους. Πλέον οι Sussexes δεν κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, και ο κόσμος ασχολείται μαζί τους, μόνο όταν εκείνοι θέλουν ή έχουν κάτι να ανακοινώσουν.

Πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση για τη βιογραφία που θα γράψει ο πρίγκιπας Harry, με το παλάτι φυσικά να μην παίρνει επίσημα θέση στα γεγονότα. Παρόλα αυτά η βιογραφία του θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και αλήθειες.

Ο πρίγκιπας Harry θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο - κόλαφο για τη ζωή του στο παλάτι

Η αλλαγή στο βιβλίο που έκαναν οι Sussexes

Μιλώντας για βιβλίο δεν γίνεται να έχεις ξεχάσει το βιβλίο τους που κυκλοφόρησε πέρυσι από τους Omid Scobie και Carolyn Durand, «Finding Freedom». Το βιβλίο τους αυτό λοιπόν θα επανακυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου, στην 24η επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, θα έχει κάποιες νέες προσθήκες.

«Στο νέο επίλογο, οι Scobie και Durand μοιράζονται στιγμές πίσω από τα παρασκήνια της πρωτοποριακής συνέντευξης του Harry και της Meghan με την Oprah Winfrey, λεπτομέρειες πίσω από τη μετακίνηση του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, τις διάφορες φιλανθρωπικές και επιχειρηματικές προσπάθειες στις οποίες συμμετείχαν οι Sussexes από τότε που μετακόμισαν και τι άλλο θα έρθει με την Archewell Productions», δήλωσε ο Harper Collins σε δελτίο τύπου.

Η «ψυχρή» στρατηγική του παλατιού μπροστά στις επικείμενες αποκαλύψεις του Harry

Το ενημερωμένο βιβλίο θα διερευνήσει επίσης το «ταξίδι της συναισθηματικής θεραπείας της Markle από την απώλεια του παιδιού» μέχρι τη γέννηση της κόρης της με τον Harry, Lilibet Diana. Αναφορές θα υπάρχουν επίσης για τις «συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ζευγάρι σχετικά με την ιδιωτικότητα και τον βρετανικό τύπο».

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex - που εγκατέλειψαν τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020 - έμαθαν τα νέα ότι ο δούκας του Εδιμβούργου πέθανε σε ηλικία 99 ετών τον Απρίλιο όσο ήταν στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, και στο βιβλίο θα υπάρχει σημαντική αναφορά για το πώς ένιωσαν και πόσο στεναχωρήθηκαν από τον χαμό του πρίγκιπα Φίλιππου.



Το κρυφό ραντεβού στην Καλιφόρνια

Από τότε που η Meghan γέννησε όλοι περιμένουν να δουν φωτογραφία της μικρής Lilibet Diana, όμως αυτό δεν έχει συμβεί. Τα τελευτραία 24ωρα κυκλοφορεί πως Harry και Meghan είχαν μια κρυφή έξοδο, με έναν σερβιτόρο να λέει πως όταν τους συνάντησε στο εστιατόριο ήταν πάρα πολύ απλοί και φυσιολογικοί.

Μην περιμένεις ωστόσο, να δεις κάποιες φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδο, γιατί αυτή συνάντηση στο εστιατόριο Lucky's Steakhouse, έγινε τον Οκτώβριο του 2020, όταν οι Sussexes είχαν βγει στο Montecito σε διπλό ραντεβού με τους Katherine McPhee και David Foster.



Μέχρι να επανακυκλοφορήσει το βιβλίο τους πάντως ίσως και να έχουν δείξει κάποια φωτογραφία της μικρής Lilibet Diana που στις 4 Αυγούστου γίνεται δύο μηνών.