Πάρτι γενεθλίων Obama: Ακάλεστοι Meghan Markle & πρίγκιπας Harry - Ιδού ο λόγος

Πάρτι γενεθλίων Obama: Ακάλεστοι Meghan Markle & πρίγκιπας Harry - Ιδού ο λόγος

Ήθελαν πολύ να πάνε, αλλά δεν ήταν καν στην αρχική λίστα!

Το πάρτι για τους εορτασμούς των 60ων του γενεθλίων είχε ο Barack Obama και αποφάσισε να καλέσει, όπως συνηθίζει, όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους. Ανάμεσά τους, αναμενόμενα, βρίσκονται πολλοί A-listers των celebrities, όπως είναι η Beyonce, o Jay-Z και ο George Clooney.

Ενώ, όμως, όλοι νόμιζαν πως οι σχέσεις του με τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry ήταν καλές, η πρόσκληση δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι τους – ή στο email τους! Και, σύμφωνα με τη royal expert Camilla Tominey και τη Βρετανική Mirror, υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος.



Η ρήξη Obamas - Sussexes

Η Tominey ισχυρίζεται ότι οι Obamas δεν εγκρίνουν τον τρόπο με τον οποίο έχουν φερθεί οι Sussexes στη βασιλική οικογένεια. Οι αλλεπάλληλες επιθέσεις τους με τις αποκαλύψεις πραγμάτων και συμβάντων του παρασκηνίου, ακόμα και η επικείμενη κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του μικρού γιου της πριγκίπισσας Diana, δε φαίνεται να θεωρούνται καλές κινήσεις από τον τέως Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και τη σύζυγό του, Michelle Obama.



«Όσον αφορά στον Harry και στη Meghan, φαίνεται ότι ο πρώην Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία πιστεύουν πολύ στο ‘το αίμα νερό δε γίνεται’»

«Δεν άρεσε στους Obamas η επίθεση του Harry στην οικογένειά του. Εκτιμούν την οικογένεια και σίγουρα δεν είναι οι άνθρωποι που θέλουν τα παιδιά τους να μιλούν στον Τύπο», είπε.

Ανατροπή: Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ετοίμαζαν μία μεγάλη κίνηση πριν το Megxit

Σε άλλο δημοσίευμα και συγκεκριμένα στην PageSix, η συγγραφέας Angela Levin ανέφερε ότι η Meghan και ο Harry ήθελαν «απεγνωσμένα» να πάνε, αλλά δεν ήταν καν στην αρχική λίστα!

meghan markle prince harry obama party4

Η συνέντευξη στην Oprah

Όταν η Meghan και ο Harry είχαν πάει στην Oprah, αποφάσισαν να κάνουν μία σειρά αποκαλύψεων που δίχασαν το κοινό. Όπως το γεγονός ότι υπήρχε μέλος της βασιλικής οικογένειας που είχε ανησυχία για το χρώμα του μωρού.

Αποκάλυψη: Αυτός ο royal έκανε το σχόλιο για το χρώμα του γιου της Meghan Markle



Ο, δε, Harry, μιλώντας στο The Me You Can’t See, μίλησε για παραμέληση και για κακές επιλογές ανατροφής των παιδιών από τον Κάρολο.