«Άτακτη» υποχώρηση Harry & Meghan- Στο Λονδίνο με τα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Άτακτη» υποχώρηση Harry & Meghan- Στο Λονδίνο με τα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα

Αποφάσισαν να ρίξουν νερό στο κρασί τους οι Harry και Meghan Markle και ακολουθούν νέα πορεία.

 

Στις 8 Ιανουαρίου 2020 ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν με ένα post μέσα από το Instagram account τους τότε, Sussex Royal, πως παραιτούνται των βασιλικών αξιωμάτων τους, με σκοπό να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τον γιο τους, μακριά από ίντριγκες και τα φώτα της δημοσιότητας.

Ανέφεραν μάλιστα πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στη διάθεση της βασίλισσας όποτε αυτή κρίνει απαραίτητο, αλλά και να πατρονάρουν τους οργανισμούς που είχαν. Αυτό φυσικά δεν έγινε δεκτό από την Ελισάβετ, η οποία τους άφησε να κρατήσουν τα αξιώματά τους μέχρι τον Μάρτιο του 2020 και το διάστημα του ενός έτους να ξανασκεφτούν αν θέλουν ή όχι να επιστρέψουν.

Ο τρόπος που ευχήθηκαν ο William και ο Κάρολος στον Harry για τα γενέθλιά του, δείχνει τη σχέση τους

Η αλλαγή στη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια

Οι σχέσεις τους με τη βασιλική οικογένεια εντάθηκαν πολύ, με τη Meghan να αποκαλύπτει στην Oprah τον περασμένο Μάρτιο (7/3/21) πως από μέλη της οικογένειας είχαν γίνει ακόμη και ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα που ενδεχομένως θα είχε ο Archie όταν γεννιόταν.

Πλέον, όπως αναφέρεται από τα tabloids κάθε τόσο οι σχέσεις τους δεν είναι όπως παλιά, ωστόσο εξακολουθούν να έχουν απόλυτο σεβασμό απέναντι στη βασίλισσα Ελισάβετ. Μάλιστα έχουν σκεφτεί και τρόπους προκειμένου να εξομαλυνθεί η κόντρα και οι σχέσεις μεταξύ τους.

harry meghan

Meghan Markle- Kate Middleton: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους σήμερα

Η απόφαση-υποχώρηση της Meghan και του Harry

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σκέφτονται να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα, ισχυρίστηκε ένας βασιλικός ειδικός. Μιλώντας στο «Closer», η βασιλική συγγραφέας Katie Nicholl είπε ότι «θεωρείται ως μια ευκαιρία» που θα μπορούσε «να ανοίξει το δρόμο για την επούλωση του οικογενειακού ρήγματος».

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι πέρασε τα Χριστούγεννα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν το 2018, επτά μήνες μετά το γάμο του, και ο Harry επέστρεψε μόλις δύο φορές από τότε που παραιτήθηκε από ανώτερο βασιλικό μέλος τον Μάρτιο του 2020. Η δούκισσα του Sussex από την άλλη δεν έχει επιστρέψει από τότε στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Η επίσκεψη θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά της 3μηνών Lilibet Diana στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα έδινε την ευκαιρία στη βασίλισσα να συναντήσει τη δισέγγονη της. Η βασιλική οικογένεια δεν έχει δει τον Archie από τον χειμώνα του 2020, όταν οι γονείς του μετακόμισαν στον Καναδά πριν φύγουν επίσημα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Nicholl είπε: «Όταν ο Harry και η Meghan έφυγαν, έκαναν σαφές ότι δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στη Βρετανία. Έχουν ακόμα το Frogmore Cottage και το σχέδιό τους ήταν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο».

«Δεν την ήθελαν στην κηδεία του Φίλιππου»: Η αποκάλυψη για το δράμα με τη Meghan Markle

Το ενδεχόμενο της επιστροφής

Φυσικά όταν η royal ειδικός αναφέρεται σε επιστροφή, δεν εννοεί σε μόνιμη επιστροφή, αλλά για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

«Τα Χριστούγεννα αντιμετωπίζονται ως μια ευκαιρία. Μπορεί να υπάρξει μια μαλάκωση, η οποία θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για την επούλωση της οικογενειακής ρήξης. Είναι σίγουρα αυτό που θέλει η βασίλισσα. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα ήθελε να δει τα εγγόνια του.

Μια τέτοια συνάντηση υποδηλώνει ότι ελπίζουν να προχωρήσουν και να τακτοποιήσουν τα πράγματα μεταξύ τους».

Κανείς δεν ξέρει αν θα συμβεί πραγματικά, όμως υπάρχει ελπίδα.