Diana - Κάρολος: Πώς κατάφερναν να κρύψουν τις απιστίες τους - Γείτονες οι εραστές τους!

Νατάσσα Σχοινά
Diana - Κάρολος: Πώς κατάφερναν να κρύψουν τις απιστίες τους - Γείτονες οι εραστές τους!

Οι διάσημες απιστίες του βασιλικού ζεύγους ξανά στο προσκήνιο.

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει βρεθεί πολλές φορές στην επικαιρότητα. Όχι, όμως, πάντα για τις δημόσιες εμφανίσεις της με σκοπό την προφορά της στο κοινό. Περισσότερο για τα όσα συμβαίνουν όταν οι κάμερες δεν είναι στραμμένες πάνω της.

Ο κόσμος ψάχνει. Και βρίσκει. Όλα όσα οι royals προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Φωτογραφίες που θα εύχονταν να μην είχαν τραβηχτεί ποτέ. Βίντεο που αποκαλύπτουν τις πιο κρυφές ιστορίες τους. Κάπως έτσι, οι φήμες γίνονται γεγονότα και έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

prince charles diana affairs8

Ένα βιβλίο για… απιστίες

Ένα νέο βιβλίο έρχεται, σύμφωνα με την DailyMail, και φιλοδοξεί να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο διάσημα μέλη της βασιλικής οικογένειας έκρυβαν τις απιστίες τους. Στο προσκήνιο, φυσικά, βρέθηκε το χρόνιο ειδύλλιο του πρίγκιπα Καρόλου με την Camilla Parker Bowles καθώς επίσης και η εξωσυζυγική σχέση της πριγκίπισσας Diana με τον James Hewitt.

7 θεωρίες συνωμοσίας για τον θάνατo της Diana που πιστεύουμε 24 χρόνια μετά

Ο Κάρολος έτρεχε στην Camilla

Ο πρίγκιπας Κάρολος έμπαινε στην Aston Martin του και οδηγούσε 17 μίλια από το Highgrove προς το Middlewick House για να συναντήσει την Camilla. Μαζί του πήγαινε πάντα ο Special Branch officer του, Colin Trimming. Αυτή του η σχέση πλήγωσε την Diana, η οποία έφτασε σε σημείο να λέει πως στον γάμο τους υπήρχαν τρεις.



Η Diana στον James Hewitt

Όταν η Diana άρχισε εξωσυζυγική σχέση με τον James Hewitt, είχε πολύ πιστούς σωματοφύλακες. Δεν την πρόδιδαν ποτέ στις επισκέψεις της στο σπίτι της μητέρας του εραστή της στο Devon. Αντ’ αυτού ο δικός της officer κοιμόταν στον κάτω όροφο του κτίσματος, την ώρα που το ζευγάρι ήταν πάνω.



Πολλές φορές, η πριγκίπισσα έλεγε στην ασφάλειά της να την αφήσει εκεί για το σαββατοκύριακο, αλλά μετά εξαφανιζόταν, κάτι που προφανώς δυσκόλευε τη ζωή των σωματοφυλάκων της, καθώς, από τη μία, δεν ήξεραν πού είναι και, από την άλλη, γνώριζαν για την απιστία και δεν ήθελαν να της δημιουργήσουν πρόβλημα.

Βρετανία: Tα συγκινητικά γράμματα στη γιαγιά Νταϊάνα από τα παιδιά του Ουίλιαμ

Οι εραστές τους ήταν… γείτονες

Αυτό που μάλλον θα περίμενε κάποιος, κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων στους εραστές τους είναι η Diana και ο Κάρολος να είχαν επιλέξει τοποθεσίες μακριά ο ένας από τον άλλον. Τα πράγματα, βέβαια, ήταν αρκετά διαφορετικά.

Το Μέσο συνεχίζει λέγοντας ότι ο Hewitt και η Camilla ήταν γείτονες! Τα σπίτια τους ήταν το ένα απέναντι από το άλλο, με αποτέλεσμα να φαίνεται το εσωτερικό. Ένα περιστατικό, μάλιστα, θέλει τον Hewitt να είδε την ερωμένη του Καρόλου γυμνή, αφού, όπως λέγεται, της άρεσε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού… χωρίς ρούχα.

prince charles diana affairs3

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η στιγμή που γέλασε στον γάμο της Diana έγινε viral

Η απρόσεχτη Diana

Η Diana, ούσα το ελεύθερο και αδάμαστο πνεύμα που γνωρίζει ο κόσμος, ενίοτε κατέφευγε σε πιο δραστικά μέτρα για να εξαφανιστεί από όλους. Ένα περιστατικό τη θέλει να πηδάει μέσα στο χιόνι από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στο Lech, ώστε να μπορέσει να κάνει μία βόλτα μόνη της ανενόχλητη.