Η νέα, απρόβλεπτη κίνηση της Meghan Markle – Συνεργασία με αμφιλεγόμενη εταιρεία

Η νέα, απρόβλεπτη κίνηση της Meghan Markle – Συνεργασία με αμφιλεγόμενη εταιρεία

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry χρησιμοποίησαν το ιδιωτικό τζετ του ιδιοκτήτη.

Από την 1η Απριλίου του 2020, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry απελευθερώθηκαν και επίσημα από τις υποχρεώσεις των senior μελών της βασιλικής οικογένειας. Το περίφημο Megxit ήταν κάτι που αποφάσισαν να κάνουν ώστε να απομακρυνθούν από την επιρροή του Παλατιού και, κατά συνέπεια, να ζήσουν με μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Λίγες ημέρες μετά, κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ «Elephants» στο Disney+, στο οποίο η Meghan είχε αναλάβει το κομμάτι της αφήγησης. Η εν λόγω δουλειά σηματοδότησε και το πρώτο της επαγγελματικό βήμα μετά την απομάκρυνσή τους από τα του Kensington.

Θλίψη: Ακούσαμε τη Meghan στην αφήγηση της Disney & τα σχόλια στο Youtube ήταν απογοητευτικά (vids)

Οι πολλαπλές επισκέψεις της Meghan και του Harry σε διάσημη εταιρεία

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εθεάθησαν αρκετές φορές με έναν από τους δύο ιδιοκτήτες γνωστής εταιρείας που ασχολείται με το direct marketing. Αυτές οι επισκέψεις θα μπορούσαν κάλλιστα να συνδέονται με πιθανά σχέδια της δούκισσας του Sussex να κυκλοφορήσει μία δική της σειρά προϊόντων, ακολουθώντας στα χνάρια της Cindy Crawford.

Ωστόσο, η εν λόγω εταιρεία έχει συνδεθεί με νομικές διαμάχες, καθώς μηνύθηκε από καταναλωτές και, πιο συγκεκριμένα, γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι ένα σαμπουάν της προκάλεσε να χάσουν τα μαλλιά τους. Η εταιρεία αναγκάστηκε να δώσει 26 εκατομμύρια δολάρια στις κατηγόρους. Εκτός από αυτό, διαφημιστικά της έχουν απαγορευτεί στην Αγγλία υπό την αιτία της παραπλάνησης των καταναλωτών.

Κάποια επίσημη ανακοίνωση ή επιβεβαίωση δεν υπάρχει σχετικά με μία πιθανή νέα σειρά προϊόντων, όμως, την προηγούμενη εβδομάδα η Meghan και ο Harry μπήκan σε ένα ιδιωτικό jet της εταιρείας μετά την ξενάγησή τους στη Νέα Υόρκη.



Η συνέντευξη στην Oprah

Ήταν Μάρτιος του 2021 όταν η Meghan Markle εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Harry απέναντι από την Oprah και μίλησαν χωρίς ενδοιασμούς για όλα όσα συνέβαιναν κατά την παραμονή τους στα royal ύδατα. Η 40χρονη -39χρονη τότε- ηθοποιός έφτασε σε σημείο να αποκαλύπτει ότι είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ήθελε να αυτοκτονήσει η Meghan: Η πίεση για το χρώμα του παιδιού που θα γεννούσε (video)

Η συνέντευξη έγινε σε έναν κήπο, με τον οποίο, μέσα στον κυκεώνα των αποκαλύψεων, κανείς δεν ασχολήθηκε. Τώρα, η DailyMail ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανόν το σκηνικό της συνέντευξης και το σπίτι του ιδρυτή της εταιρείας να είναι τα ίδια πράγματα και η συνεργασία τους ή οι συνομιλίες για αυτήν να πηγαίνουν τόσο πίσω.

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις πρόσφατες εμφανίσεις του ζεύγους.