Γιατί η πριγκίπισσα Charlene δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό; Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά

Νατάσσα Σχοινά
Γιατί η πριγκίπισσα Charlene δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό; Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά

Η πολύμηνη απουσία της πριγκίπισσας Charlene από το πριγκιπάτο έχει δημιουργήσει ερωτηματικά.

Η υγεία της πριγκίπισσας Charlene βρίσκεται σε πρώτο πλάνο τους τελευταίους μήνες. Η πριγκίπισσα του Μονακό που ταξίδεψε το καλοκαίρι στη Νότιο Αφρική για ανόρθωση του ρινικού κόλπου και εμφύτευση ενός κοκάλου για την προετοιμασία για τα οδοντικά της εμφυτεύματα, δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής.

Στη θέα τέτοιων -ανεξήγητων κατά πολλούς- royal νέων, γρήγορα εμφανίστηκαν φημολογίες περί χωρισμού με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, αποδίδοντας σε πιθανώς διαταραγμένες τους σχέσεις την απουσία της 43χρονης Charlene. Ο 63χρονος Αλβέρτος, τώρα, μίλησε στο RMC radio σχετικά με το θέμα και σχολιάζοντας τον λόγο που έχει αργήσει τόσο η επιστροφή της συζύγου του.



Πριγκίπισσα Charlene: Το χειρουργείο στην Αφρική & η επιπλοκή που την κρατάει μακριά από το Μονακό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε στο ραδιόφωνο

Με τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα, ο πρίγκιπας Αλβέρτος δίνει updates για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Charlene. Στην πρόσφατη ενημέρωση, είπε:

«(Η Charlene) είναι καλύτερα. Είναι, όμως, δύσκολο για εκείνη, γιατί αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα», είπε, ενώ δήλωσε: «Είναι ακόμη στη Νότιο Αφρική, αλλά θα επιστρέψει σύντομα. Πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε μερικές ημέρες»



Η ανάρτηση της Charlene έναν μήνα μετά το νοσοκομείο

Η πρώην Ολυμπιακή κολυμβήτρια έκανε μία ανάρτηση από το σπίτι στο οποίο μένει στη Νότιο Αφρική, έναν μήνα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τη μόλυνση που ανέπτυξε κατόπιν του προγραμματισμένου χειρουργείου της.

https://www.instagram.com/p/CUihJchMkdm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε αυτήν πόζαρε με χαμόγελο, ένα βιβλίο που μοιάζει με βίβλο αλλά και το caption: «God Bless».

Η πριγκίπισσα Charlene χαμογελάει και πάλι - Η πρώτη ανάρτηση έναν μήνα μετά το νοσοκομείο

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη περίοδος που είμαι μακριά από την Ευρώπη και τα παιδιά μου», δήλωσε το καλοκαίρι η πριγκίπισσα σε τοπικό ραδιόφωνο.

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη που δεν μπορώ να είμαι με τα παιδιά μου αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη»

Οι επισκέψεις του πρίγκιπα Αλβέρτου στη Νότιο Αφρική

https://www.instagram.com/p/CPvVKxVlXbv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επισκέφτηκε τη Charlene στη Νότιο Αφρική στις αρχές του Ιουνίου μαζί με τα δίδυμα εξάχρονα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella. Τον Αύγουστο, ακολούθησε και μία δεύτερη επίσκεψη και, τώρα, βρίσκονται στη διαδικασία της αναμονής της επιστροφής της.