Meghan και Harry- Kate και William: Η αλήθεια για τα Χριστούγεννα κάτω από την ίδια στέγη

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry- Kate και William: Η αλήθεια για τα Χριστούγεννα κάτω από την ίδια στέγη

Sussexes vs Cambridges: Δεν μένει πολύς καιρός για τα Χριστούγεννα και όλοι απορούν.

Άλυτο μυστήριο φαντάζουν τα σχέδια του 37χρονου πρίγκιπα και της αγαπημένης του Meghan Markle για τις γιορτές και με δεδομένο πως οι Sussexes θα ήθελαν ιδανικά να επιστρέψουν στο Λονδίνο δύο χρόνια μετά τη μεγάλη τους φυγή και το θρυλικό πια Megxit.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express ακόμα κι αν αποφασίσουν να γυρίσουν μαζί με τα δύο τους παιδιά, οι Sussexes είναι απίθανο να μείνουν στην ίδια στέγη με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.



Η απουσία δύο ετών:

Τα τελευταία Χριστούγεννα με τη βασίλισσα ήταν για τη Meghan και τον Harry πριν τρία χρόνια, όταν δεν είχαν αποκτήσει ακόμα τα δύο τους παιδιά.

Ενώ ο Archie μετρούσε έξι μήνες ζωής, οι Sussexes αποφάσισαν να κάνουν τις διακοπές του Thanks giving και των Χριστουγέννων στον Καναδά όπου και παρέμειναν μέχρι τη μετακόμισή τους στο Montecito της Καλιφόρνια το 2020, λίγο προτού ξεσπάσει η πανδημία του Covid19.

«Άτακτη» υποχώρηση Harry & Meghan- Στο Λονδίνο με τα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα

Η επιστροφή στο Λονδίνο:

Η Meghan έχει δύο χρόνια να επιστρέψει στο Λονδίνο, μιας και η πανδημία αλλά και η δεύτερη εγκυμοσύνη την κράτησαν στις ΗΠΑ ενώ ο Harry έχει επιστρέψει τουλάχιστον επίσημα, μόνο δύο φορές, στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 και στην αποκάλυψη του αγάλματος της Diana την 1η Ιουλίου, όταν η πριγκίπισσα θα συμπλήρωνε τα 60 χρόνια ζωής της.

Το πρώτο ταξίδι της Lilibet

Με δεδομένο πως η βασιλική οικογένεια δεν έχει γνωρίσει το νεότερο μέλος της οικογένειας του Harry, είναι πιθανό οι Sussexes να ταξιδέψουν στο Λονδίνο. Τα περασμένα Χριστούγεννα η βασιλική οικογένεια απέφυγε τη μεγάλη γιορτή στο Sandringham αλλά είναι πιθανόν φέτος να επιστρέψουν φέτος.

Lilibet Diana: Μπλόκαρε η βάφτιση της κόρης της Meghan Markle και του Harry στο Λονδίνο

Αν κανείς σκεφτεί το βέτο που φέρεται να έχει ασκήσει ο William για τη βάπτιση της Lilibet στο Windsor, είναι πολύ πιθανό να έχει ασκήσει ένα ακόμα βέτο για τη γιορτή των Χριστουγέννων κάτω από την ίδια στέγη.