Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Charlene – Πότε επιστρέφει στο Μονακό

Μαρία Ροδίτη
Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Charlene – Πότε επιστρέφει στο Μονακό

Σε ακόμη μια επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα η 43χρονη σύζυγος του Πρίγκιπα Αλβέρτου.

Μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της περνά τους τελευταίους μήνες η Πριγκίπισσα του Μονακό και σύζυγος του Αλβέρτου, Charlene.

Η 43χρονη πριγκίπισσα έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις το τελευταίο διάστημα λόγω μιας μόλυνσης που «φούντωσε» κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη Νότια Αφρική τον περασμένο Μάιο, με αποτέλεσμα να της απαγορευτεί να ταξιδεύει αεροπορικώς.

Η Charlene, λοιπόν, αναγκάστηκε να παραμείνει στον τόπο καταγωγής της με τα… tabloids να παίρνουν «φωτιά» και να αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει συζυγικά προβλήματα με τον Αλβέρτο, κάτι που βέβαια αρνούνται κατηγορηματικά οι άνθρωποι του Παλατιού.

Γιατί η πριγκίπισσα Charlene δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό; Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά

Η σημερινή – τελευταία – επέμβαση και η επιστροφή στο Μονακό

Η Πριγκίπισσα του Μονακό, Charlene, υποβλήθηκε σε ακόμη μια επέμβαση σήμερα, Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του People.



«Η πριγκίπισσα Charlene μπήκε σήμερα για μια τελευταία επέμβαση, πριν επιστρέψει στο Μονακό», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Παλατιού, λέγοντας πως αν οι γιατροί κρίνουν πως το χειρουργείο ήταν επιτυχές, η 43χρονη θα μπορέσει να επιστρέψει στο πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής.

prigipisa charlene

Το πολύωρο χειρουργείο και η ραδιοφωνική συνέντευξη του Αλβέρτου

Μιλώντας στο PEOPLE τον Αύγουστο, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος εξήγησε σε τι κατάσταση βρίσκεται η σύζυγός του και επέμεινε ότι οι φήμες για προβλήματα είναι αβάσιμες και «φρικιαστικές».

Όπως εξήγησε ο Αλβέρτος, στις 13 Αυγούστου 2021 η Charlene υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση, υπό ολική αναισθησία, και παρέμεινε σε θεραπεία μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να επιστρέψει στο νοσοκομείο, την 1η Σεπτεμβρίου.



Στις αρχές της εβδομάδας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος μίλησε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Monte Carlo και είπε πως η σύζυγός του είναι «καλύτερα. Είναι περίπλοκο για εκείνη λόγω των διαφορετικών προβλημάτων που την επηρέασαν».

Ο Αλβέρτος δήλωσε, επίσης, ότι επρόκειτο να δει τους γιατρούς και πως ανυπομονεί για τη στιγμή που θα μπορεί η Charlene να επιστρέψει στο Μονακό, να είναι και πάλι μαζί με τον ίδιο και τα 6χρονα δίδυμα παιδάκια τους, τον Πρίγκιπα Jacques και την Πριγκίπισσα Gabriella.