Harry-Meghan Markle: Άλυτο το μυστήριο με τη βάφτιση της Lilibet- Η απόφαση των Sussexes

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry-Meghan Markle: Άλυτο το μυστήριο με τη βάφτιση της Lilibet- Η απόφαση των Sussexes

Ήρθε η στιγμή η βασίλισσα να συναντήσει τη δισέγγονη της;

Στις 4 Ιουνίου 2021 η Meghan Markle έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, τη μικρή Lilibet Diana. Τέσσερις μήνες μετά τη γέννησή της, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το που θα γίνει η βάφτισή της και πότε η βασίλισσα θα γνωρίσει τη δισέγγονη της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ήθελαν τους Sussexes να τη βαφτίζουν στο Λονδίνο, έπειτα αυτό άλλαξε και οι φήμες έλεγαν στην Αμερική. Τώρα το Λονδίνο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και το θέμα της βάφτισης έχει γίνει πλέον για τα καλά ένα άλυτο μυστήριο.

Τι συμβαίνει τελικά με τη βάφτιση της Lilibet;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανέφεραν ότι εξακολουθούν να σκέφτονται αν η κόρη τους Lilibet θα βαφτιστεί στη Βρετανία ή την Αμερική, αφού βασιλικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο δούκας και η δούκισσα πιθανότατα επέλεξαν μια επισκοπική τελετή στην Καλιφόρνια.

Πηγές επέμεναν ότι η βάφτιση της Lilibet στο Κάστρο του Windsor ήταν «πολύ απίθανη» και ότι οι Sussexes σχεδίαζαν να βαφτίσουν την τεσσάρων μηνών κόρη τους - που γεννήθηκε στη Santa Barbara στις 4 Ιουνίου και πήρε το όνομά της από τη βασίλισσα - στην Επισκοπική Εκκλησία των ΗΠΑ.

Meghan και Harry- Kate και William: Η αλήθεια για τα Χριστούγεννα κάτω από την ίδια στέγη

Οι ισχυρισμοί, που έγιναν για πρώτη φορά στην Telegraph, έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το αν η βασίλισσα, θα συναντούσε ποτέ προσωπικά τη δισέγγονη της. Προηγουμένως είχε προταθεί ότι ο Harry και η Meghan - οι οποίοι εγκατέλειψαν τους ρόλους τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρυσι για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι - θα βάφτιζαν τη Lilibet Diana στο Κάστρο του Windsor μπροστά στη μονάρχη.



Ωστόσο, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δήλωσαν σήμερα(13/10) ότι εξακολουθούν να αποφασίζουν πού θα βαφτιστεί η κόρη τους - πράγμα που σημαίνει ότι η Lilibet θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί στην Εκκλησία της Αγγλίας εάν βαφτιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκπρόσωπος των Sussexes δήλωσε στην Telegraph ότι τα σχέδια για τη βάπτιση δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί και ότι οι ισχυρισμοί για το αντίθετο ήταν «απλές εικασίες».

Πόσο σύντομα θα επιστρέψουν στο Λονδίνο Harry-Meghan

Μπορεί η βάφτιση της Lilibet να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, ωστόσο ακόμη και γίνει στο Λονδίνο μάλλον δεν θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού Harry και Meghan δεν θα επιστρέψουν σύντομα και δεν θα παρευρεθούν και στο event προς τιμήν της Diana που ετοιμάζει ο William στο Kensington.

Η αμφιλεγόμενη κίνηση του πρίγκιπα Harry-Νέο «χτύπημα» στον πρίγκιπα William

Μήπως όμως ο λόγος που δεν θα πάνε είναι πως η βάφτιση θα γίνει στην Αμερική και συμπίπτουν το ίδιο διάστημα; Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι συμβαίνει.

Πάντως όταν παρθεί η απόφαση σίγουρα κάτι θα γίνει γνωστό.