Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας: Η ανακοίνωση από το Παλάτι για το τι συμβαίνει

Πατούλια Κατερίνα
Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας: Η ανακοίνωση από το Παλάτι για το τι συμβαίνει

Το σημερινό ταξίδι της Ελισάβετ στη Βόρειο Ιρλανδία ακυρώθηκε ξαφνικά. 

Περίεργες οι εξελίξεις που αφορούν την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Mόλις έγινε γνωστό πως η βασίλισσα ακύρωσε τελικά το ταξίδι της στη βόρειο Ιρλανδία και έχει μπει... σε καθεστώς ξεκούρασης με εντολή του γιατρού.

Την προηγούμενη εβδομάδα η 95χρονη εμφανίστηκε με μπαστούνι, μετά από περισσότερα από 18 χρόνια (από το 2003) και το Παλάτι υποστήριξε πως αυτό έγινε για να νιώθει η μονάρχης μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση.

Το ταξίδι θα είχε διάρκεια δύο ημερών και θα ξεκινούσε σήμερα ενώ πηγές από το Παλάτι αναφέρουν πως η βασίλισσα είναι απογοητευμένη αλλά θα παραμείνει στο κάστρο του Windsor για μερικές ημέρες.

Η απρόσμενη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ - Το στοιχείο που επανέφερε μετά από 18 χρόνια

Η ανακοίνωση του Buckingham ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η βασίλισσα δέχτηκε ιατρική συμβουλή ξεκούρασης για τις επόμενες ημέρες, παραμένει σε καλή διάθεση και απογοητεύτηκε που δεν μπορεί να επισκεφτεί τη Βόρειο Ιρλανδία, όπου θα είχε σήμερα μια σειρά υποχρεώσεων. Η βασίλισσα στέλνει τις θερμότερες ευχές της και ανυπομονεί για την επίσκεψή της στο μέλλον».


https://www.instagram.com/p/CVOgGPTMPGz

Τι συμβαίνει πραγματικά με τη βασίλισσα

Πηγή από το Παλάτι αναφέρει ωστόσο πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την υγεία της Ελισάβετ και ούτε σχετίζεται με τον Covid19 αλλά το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί παραμένει άγνωστο. Aπό την προηγούμενη εβδομάδα, πάντως, υπήρχε δημοσίευμα που ανέφερε πως υπάρχει εντολή γιατρού για την Ελισάβετ για να κόψει το αλκοόλ, με σκοπό την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Τέλος το αλκοόλ για τη βασίλισσα Ελισάβετ με εντολή γιατρού

Είναι γεγονός πως οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες υποχρεώσεις για την 95χρονη που ήταν οικοδέσποινα της Global Investment Conference στο Windsor στην οποία έδωσαν το παρόν σπουδαίοι άντρες με δύναμη και χρήματα από όλον τον κόσμο.

Εν το μεταξύ, τον Ιούνιο του 2022, η βασίλισσα θα γιορτάσει τα 70 χρόνια της βασιλείας της, το πλατινένιο ιωβηλαίο ενώ τον περασμένο Απρίλιο έχασε τον σύζυγό της τα τελευταία 73 χρόνια, τον 99χρονο πρίγκιπα Φίλιππο.

Πώς θα μάθουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης της Ελισάβετ;



Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Η royal expert Angela Levin εξήγησε πως το Παλάτι δεν θα δημοσίευε ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας της βασίλισσας. Ένας έμμεσος τρόπος να καθησυχάσουν τα Ανάκτορα τους Βρετανούς ωστόσο ήταν η χρήση της λέξης «απρόθυμα» που είδαμε να περιλαμβάνεται στους τίτλους και τα ρεπορτάζ σχεδόν όλων των μεγάλων βρετανικών (κι όχι μόνο) media για την υγεία της Ελισάβετ («Η βασίλισσα ακολούθησε απρόθυμα τις οδηγίες των γιατρών»)...