William-Kate: Ζήλεψαν την Meghan και τον Harry- Tι προσπαθούν να κάνουν

William-Kate: Ζήλεψαν την Meghan και τον Harry- Tι προσπαθούν να κάνουν

Οι βλέψεις για την Αμερική που κανείς δεν φανταζόταν ότι θα είχαν!

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle από τότε που αποφάσισαν να φύγουν για την Αμερική έγινα πρωτοσέλιδο! Από τότε, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μετακόμισαν στην Καλιφόρνια και αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, μακριά από το βασιλικό πρωτόκολλο.

Μετά την συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey οι Sussex δήλωσαν ότι ήταν και οι δύο δυστυχισμένοι που ζούσαν μέσα στα δεσμά της βασιλικής οικογένειας και το κυριότερο μίλησαν και για συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας.

Η Meghan είχε αποκαλύψει στην Oprah ότι η Kate την είχε κάνει να κλάψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου της. Βέβαια η Meghan ισχυρίστηκε ότι η Kate αργότερα της ζήτησε συγγνώμη και της έστειλε λουλούδια. «Δεν μοιράζομαι αυτό το κομμάτι για την Kate σε καμία περίπτωση για να την απαξιώσω. Είναι καλός άνθρωπος», είπε.

Meghan Markle- Kate Middleton: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους σήμερα

Από την πλευρά του, ο Harry είπε ότι ένιωθε «συμπόνια» για τον μεγαλύτερο αδερφό του, William, o οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν «παγιδευμένος» στο σύστημα. Σε αντίθεση με τον Harry, ο William πρόκειται να πάρει τον βρετανικό θρόνο και είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής, μετά τον πατέρα του.


https://www.instagram.com/p/CVP_ODrtivm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα πρώτα βραβεία περιβάλλοντος εκτόξευσαν τη δημοτικότητα του William και της Kate

Όμως φαίνεται πως ο William και η Kate έχουν βάλει πλώρη για ένα νέο σχέδιο!

Ο William και η Kate ενδέχεται ν΄ανοίξουν πανιά για τις Ηνωμένες Πολιτείες το 2022

Σύμφωνα με το Fox News, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του εργάζονται για την αποκατάσταση της φήμης τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge φέρεται να έχουν δει μια μικρή πτώση της δημοτικότητάς του στις Ηνωμένες Πολιτείες από τότε που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια και μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Επιπλέον, η συνέντευξη των Sussexes με την Oprah Winfrey επηρέασε επίσης τη συμπάθεια που είχε ο κόσμος για τους Cambridges. Εν τω μεταξύ, πηγές εκμυστηρεύθηκαν στη royal expert, Katie Nicholl ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο William και η Kate να περάσουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το φθινόπωρο του 2022 με την ελπίδα να ενισχύσουν το προφίλ τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Vanity Fair.



«Η ομάδα του Cambridge είναι πολύ επικεντρωμένη στην Αμερική και φροντίζει να έχει σε υψηλό επίπεδο την δημοτικότητά τους. Η πιθανότητα να πραγματοποιήσουν μια επίσκεψη εκεί είναι κάτι που συζητιέται πολύ για το επόμενο έτος», είπε η Nicholi. Πηγές αναφέρουν πως ο William και η Kate «χτυπήθηκαν» σκληρά από τη συνέντευξη. «Έχουν επίγνωση ότι η δημοτικότητά τους πήρε την κάτω βόλτα μετά τη συνέντευξη στην Oprah και ότι o στόχος τους τώρα είναι να κερδίσουν ξανά την υποστήριξη του αμερικάνικου λαού. Η Αμερική είναι ένα πολύ σημαντικό κοινό για αυτούς».

Ο William και η Kate εξακολουθούν να έχουν πολλούς υποστηρικτές στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι θαυμαστές τους σίγουρα θα ήθελαν να τους δουν σύντομα από κοντά. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ακόμη ένα τέτοιο ταξίδι στις ΗΠΑ.