Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο: Έντονη ανησυχία για την υγεία της

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο: Έντονη ανησυχία για την υγεία της

Η βασίλισσα στο νοσοκομείο, στην πέμπτη επίσκεψη μέσα σε 40 χρόνια. 

Μετά την ακύρωση του ταξιδιού της στη Βόρειο Ιρλανδία και τη σύσταση των γιατρών για ξεκούραση στο κάστρο του Windsor, τα πράγματα εξελίχθηκαν αρκετά σοβαρά για τη βασίλισσα Ελισάβετ που βρέθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί της βασίλισσας τη συμβούλεψαν να επισκεφτεί το νοσοκομείο και να δει ειδικούς το απόγευμα της Τετάρτης όπου και νοσηλεύτηκε τελικά, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με την ομάδα της από το Παλάτι του Buckingham.

Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας: Η ανακοίνωση από το Παλάτι για το τι συμβαίνει



Η επίσημη ανακοίνωση για τη νοσηλεία

Όπως αναφέρει η Page Six, η ομάδα της έδρασε με γνώμονα την πρόληψη κάποιου προβλήματος -άγνωστο τι ακριβώς έχει η βασίλισσα- ενώ η επίσκεψη στο νοσοκομείο είναι η πρώτη για την 95χρονη μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Πιστεύεται πως η βασίλισσα επέστρεψε στο Windsor χθες και έχει διαβάσει ενημερωθεί για τις επίσημες αναφορές που την αφορούν.

Το Παλάτι ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωσή του, στην οποία όμως περίτεχνα δεν αναφέρει το όνομα του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε η βασίλισσα τα εξής:

«Ακολουθώντας την ιατρική οδηγία για ξεκούραση μερικών ημερών, η βασίλισσα μπήκε στο νοσοκομείο την Τετάρτη το απόγευμα για προληπτικούς σκοπούς και επέστρεψε στο Windsor ενώ η διάθεσή της παραμένει καλή».

Η βασίλισσα δεν μπαίνει στο νοσοκομείο

Αξίζει να πούμε πως τα τελευταία 40 χρόνια, η βασίλισσα έχει διαβεί την πόρτα του νοσοκομείου μόνο πέντε φορές. Η Ελισάβετ ακύρωσε το ταξίδι τη Βόρειο Ιρλανδία την τελευταία στιγμή με εντολή γιατρού, όπου και θα περνούσε δύο ημέρες.

Την προηγούμενη εβδομάδα η βασίλισσα είχε εμφανιστεί με μπαστούνι μετά από 18 χρόνια με την ομάδα της να βεβαιώνει πως γίνεται για λόγους άνεσης ενώ ακολούθησε δημοσίευμα που ήθελε τους γιατρούς να κόβουν το αλκοόλ στη βασίλισσα, για να τονώσουν το ανοσοποιητικό της.

Τέλος το αλκοόλ για τη βασίλισσα Ελισάβετ με εντολή γιατρού


https://www.instagram.com/p/CVOgGPTMPGz

H τελευταία δημόσια εμφάνιση της Ελισάβετ ήταν πριν δύο ημέρες, όπου φιλοξένησε δεξίωση στο Windsor με σκοπό τις επενδύσεις στη Βρετανία, μια προσπάθεια να στηρίξει την Κυβέρνηση στην μετά Brexit εποχή.

6 φορές που η βασίλισσα Ελισάβετ ανησύχησε το κοινό αλλά τελικά όλα πήγαν καλά

Η royal expert Angela Levin εξήγησε πως το Παλάτι δεν θα δημοσίευε ποτέ κάποιο πρόβλημα υγείας της βασίλισσας.