Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλα! Δυναμικό come back μετά την περιπέτεια υγείας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλα! Δυναμικό come back μετά την περιπέτεια υγείας

Comeback για την Ελισάβετ μετά την παραμονή στο νοσοκομείο.

Η πρόσφατη περιπέτεια υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ αναστάτωσε την οικογένειά της και όλο το παλάτι, όμως είχε θετική κατάληξη. Η μονάρχης όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά και πίσω στα καθήκοντά της, αρχής γενομένης από σήμερα (26/10).

Η 95χρονη βασίλισσα που πέρασε μια νύχτα κάνοντας απροσδιόριστες εξετάσεις στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, φόρεσε ένα χαρούμενο κίτρινο φόρεμα καθώς συμμετείχε σε δύο εικονικές ακροάσεις από το σπίτι της στο Κάστρο του Windsor το πρωί της Τρίτης (26/10).

AP21299421814251

Επιστροφή στα καθήκοντα για την Ελισάβετ μετά την περιπέτεια της

Όπως έχει γίνει ο κανόνας από την έναρξη της πανδημίας, η βασίλισσα Ελισάβετ επικοινώνησε με διπλωμάτες στα Ανάκτορα του Buckingham μέσω βιντεοσυνομιλίας για τη διεξαγωγή της τελετής.

Η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο: Έντονη ανησυχία για την υγεία της

Την περασμένη Τετάρτη, η βασίλισσα δέχτηκε «απρόθυμα» τη συμβουλή των γιατρών της να ακυρώσει τη διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία για τον εορτασμό της 100ης επετείου της, και να μείνει στο σπίτι για να ξεκουραστεί στο κάστρο του Windsor. Την Πέμπτη, το παλάτι ανακοίνωσε ότι η μονάρχης πέρασε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο για «προκαταρκτικές εξετάσεις», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η δήλωση ανέφερε ότι η βασίλισσα παρέμεινε σε «καλή διάθεση» μετά τη διαμονή και επέστρεψε στο γραφείο της το απόγευμα της Πέμπτης, αναλαμβάνοντας ελαφρά καθήκοντα.

Αποκαλύφθηκαν οι μυστικοί κωδικοί D day - Mrs Robinson! Τι θα γίνει αν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ

Δυναμικό comeback για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η επιστροφή της στη δουλειά, αν και μέσω οθόνης βίντεο, είναι ένα καλό σημάδι ότι θα είναι εντάξει για την επόμενη προσωπική της δημόσια υπηρεσία την 1η Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να ταξιδέψει στη Γλασκώβη για την έναρξη της διάσκεψης για το κλίμα COP26.

Σε μια σύντομη δήλωση, το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι η Ελισάβετ φιλοξένησε δύο ακροάσεις την Τρίτη.

«Η εξοχότητά του κ. Gunn Kim έγινε δεκτή στο ακροατήριο από τη βασίλισσα σήμερα μέσω σύνδεσης βίντεο και παρουσίασε τις Επιστολές Ανάκλησης του προκατόχου του και τις δικές του Διαπιστευτικές Επιστολές ως Πρέσβης από τη Δημοκρατία της Κορέας στο δικαστήριο του St. James», αναφέρει η δήλωση. Η κυρία Hee Jung Lee έγινε επίσης δεκτή από την Αυτού Μεγαλειότητα.



Η βασίλισσα στο νοσοκομείο, στην πέμπτη επίσκεψη μέσα σε 40 χρόνια

Αναστάτωση προκάλεσε στο παλάτι και στους Βρετανούς η εισαγωγή της βασίλισσας στο νοσοκομείο. Μετά την ακύρωση του ταξιδιού οι γιατροί της βασίλισσας τη συμβούλεψαν να επισκεφτεί το νοσοκομείο και να δει ειδικούς το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) όπου και νοσηλεύτηκε τελικά, για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με την ομάδα της από το Παλάτι του Buckingham.

Όπως ανέφερε η Page Six, η ομάδα της έδρασε με γνώμονα την πρόληψη κάποιου προβλήματος,ενώ η επίσκεψη στο νοσοκομείο ήταν η πρώτη για την 95χρονη μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Πλέον είναι καλά και η επιστροφή στα καθήκοντά της το αποδεικνύει.