Η πριγκίπισσα Charlene δεν θα παραστεί στην Εθνική γιορτή του Μονακό- Ανησυχία για την υγεία της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η πριγκίπισσα Charlene δεν θα παραστεί στην Εθνική γιορτή του Μονακό- Ανησυχία για την υγεία της

Φήμες που θέλουν την 43χρονη πριγκίπισσα να είναι άρρωστη κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Μπορεί η πριγκίπισσα Charlene να επέστρεψε στο Μονακό, απουσιάζει ωστόσο από το παλάτι και όλα δείχνουν ότι θα αργήσει να ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Η Charlene δεν θα παρευρεθεί στην Εθνική Ημέρα του Μονακό με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου για να της δωθεί χρόνος να αναρρώσει από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου και οι φήμες για την υγεία της φουντώνουν.

Η ανακοίνωση του Παλατιού και η ανησυχία για την υγεία της

Το Παλάτι του Μονακό εξέδωσε την παραπάνω ανακοίνωση ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων, η οποία έγραφε: «Η γαλήνια Υψηλότητά τους αποφάσισαν και οι δύο ότι μια περίοδος ηρεμίας και ξεκούρασης είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί η καλύτερη ανάκαμψη για την υγεία της πριγκίπισσας Charlene.

«Έχοντας παλέψει τους τελευταίους μήνες, η πριγκίπισσα αναρρώνει αυτήν τη στιγμή και θα συνεχίσει να το κάνει για τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι την πλήρη ανάρρωσή της, η τοποθεσία της πριγκίπισσας θα παραμείνει αυστηρά εμπιστευτική».

https://www.instagram.com/p/CWA9MrKsmuH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Λόγω αυτής της κατάστασης, το πριγκιπικό ζεύγος λυπάται που ανακοινώνει ότι η πριγκίπισσα Charlin δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στους φετινούς εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας, μαζί με την οικογένειά της και τον λαό του Μονακό. Μόλις το επιτρέψει η υγεία της, η Η Πριγκίπισσα ανυπομονεί να εκτελέσει και πάλι τα πριγκιπικά της καθήκοντα και να περάσει χρόνο με τους Μονεγάσκους».

«Κατά τη διάρκεια αυτής της προσωρινής περιόδου ανάπαυσης, το πριγκιπικό ζεύγος ζητά ευγενικά να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική του ζωή και το οικογενειακό τους περιβάλλον. Πληροφορίες για την υγεία της πριγκίπισσας θα κοινοποιηθούν στο προσεχές διάστημα, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων», ανέφερε το Παλάτι.

charlene nosokomeio

Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Charlene – Πότε επιστρέφει στο Μονακό



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό, αλλά όχι στο παλάτι μαζί με την οικογένειά της

Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Λείπει σε όλους μας η Charlene» - Τι έχει συμβεί