Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό, αλλά όχι στο παλάτι μαζί με την οικογένειά της

Ιωάννα Τζανή
Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό, αλλά όχι στο παλάτι μαζί με την οικογένειά της

Υπάρχουν, επίσης, ερωτήματα για το πότε η Charlene θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Μπορεί η πριγκίπισσα Charlene να επέστρεψε στο Μονακό, όμως όχι και στο παλάτι μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, καθώς επίσης δε σκοπεύει να ξεκινήσει αμέσως τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η Chantell Wittstock, κουνιάδα της Charlene και PR για το φιλανθρωπικό της ίδρυμα στη Νότια Αφρική, δήλωσε στη MailOnline ότι δεν είναι σαφές εάν η πριγκίπισσα επιστρέψει μόνιμα στο παλάτι και ότι η επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις εξαρτάται από την ανάρρωσή της από την ασθένεια που την ταλαιπωρεί.

charlene alvertos1 1

H Charlene επέστρεψε στο Μονακό αλλά το σούσουρο συνεχίζεται - Μεγάλα μυστικά του οίκου των Grimaldi

Πριν φύγει από το πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής τον Ιανουάριο του 2021, η Charlene είχε αφήσει τους πάντες άφωνους με την απόφασή της να ζει σε ένα απλό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πάνω από ένα παλιό εργοστάσιο σοκολάτας, περίπου 300 μέτρα μακριά από το παλάτι του 12ου αιώνα. Όπως όλα δείχνουν, η ίδια συνεχίζει να επιθυμεί να μένει εκεί αντί να απολαμβάνει τα ανακτορικά δωμάτια με θέα στη Μεσόγειο και ένα οικιακό προσωπικό που περιλαμβάνει μπάτλερ και μάγειρες.



Ερωτηθείσα εάν η πριγκίπισσα έχει σκοπό να επιστρέψει στο παλάτι ή θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ανακαινισμένο διαμέρισμα, η Wittstock δήλωσε:

«Δεν ξέρουμε ακόμα. Μάλλον θα μετακινείται μεταξύ των δύο, όπου νιώθει άνετα. Δεν είναι ακόμη σαφές το πού θα εγκατασταθεί. Μόλις επέστρεψε, οπότε όλοι προσπαθούν να ξαναμπούν σε μια σειρά. Η πριγκίπισσα είναι πολύ ενθουσιασμένη που βλέπει τα παιδιά της όπως και εκείνα που ξαναβλέπουν τη μαμά τους. Οπότε θα δούμε πού θα εγκατασταθεί. Ό,τι και να γίνει, θα είναι με τον σύζυγο και τα παιδιά της».

Τελικά υπάρχουν «σύννεφα» στον γάμο Clarlene - Αλβέρτου;

Παρόλο που η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στον 63χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, και τα δύο παιδιά τους, τον Jacques και την Gabriella, μετά τη 10μηνη απουσία της από το Μονακό, οι υποψίες για κρίση στον γάμο του ζευγαριού συνεχίζουν να αιωρούνται.


https://www.instagram.com/p/CTAG-8NDNGM

Η 43χρονη πριγκίπισσα πέρασε μήνες μακριά από την οικογένειά της στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ ανάρρωσε από τη χειρουργική επέμβαση μετά από μια λοίμωξη του κόλπου με την οποία προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού ταξιδιού νωρίτερα φέτος.

Η επανένωση της οικογένειας, που κοινοποιήθηκε στο Instagram, αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από Γάλλους σχολιαστές εν μέσω πυρετωδών εικασιών για την κατάσταση του γάμου των Grimaldi.


https://www.instagram.com/p/CWBjB1EMrWP

Η απουσία της Charlene έφερε στην επιφάνεια νέους ισχυρισμούς τον περασμένο Δεκέμβριο ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είχε αποκτήσει ένα παιδί (το οποίο θα είναι το τρίτο του, αν αποδειχτεί) με μια άγνωστη Βραζιλιάνα κατά την περίοδο που εκείνος και η Charlene, πρώην Ολυμπιονίκης της Νότιας Αφρικής, βρίσκονταν ήδη σε σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Λείπει σε όλους μας η Charlene» - Τι έχει συμβεί

Ξανά στο νοσοκομείο η Πριγκίπισσα Charlene – Πότε επιστρέφει στο Μονακό

Γιατί η πριγκίπισσα Charlene δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό; Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά