Harry και Meghan απέρριψαν την πρόταση της βασίλισσας για τα Χριστούγεννα

Πατούλια Κατερίνα
Harry και Meghan απέρριψαν την πρόταση της βασίλισσας για τα Χριστούγεννα

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα ταξιδέψουν ως το Λονδίνο για να περάσουν τις γιορτές μαζί με τη βασίλισσα.

Όλοι ανυπομονούσαν για την μεγάλη επιστροφή της Meghan Markle με τα δύο πια παιδιά της στο Λονδίνο για τις γιορτές. Πολλά γράφτηκαν για να την πρόθεση των Sussexes να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με την 95χρονη βασίλισσα αλλά τελικά η αλήθεια είναι άλλη.

Το «όχι» στη βασίλισσα

Ο 37χρονος πρίγκιπας και η 40χρονη δούκισσα του Sussex αναγκάστηκαν να απορρίψουν την πρόσκληση της Ελισάβετ για να περάσουν μαζί τα πρώτα Χριστούγεννα που θα κάνει η βασίλισσα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο στο πλευρό της.
Πολλαπλές πηγές της Page Six επιβεβαιώνουν πως οι Sussexes έλαβαν πρόσκληση για τα Χριστούγεννα στο Sandringham αλλά την αρνήθηκαν.

meghan harry lilibet

Lilibet Diana: Αν ανυπομονείς για την πρώτη φωτογραφία της κόρης των Sussexes έχουμε καλά νέα!

Η αιτία της απόρριψης

«Υπάρχει μεγάλη προετοιμασία για την οργάνωση των οικογενειακών γιορτών της βασιλικής οικογένειας και το προσωπικό γνωρίζει ήδη πως ο Harry και η Meghan δεν θα έρθουν, αν ήταν το ταξίδι στο τραπέζι, η οικογένεια θα το γνώριζε ήδη», τόνισε πηγή της Page Six και συμπλήρωσε:
«Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της βασίλισσας χωρίς τον σύζυγό της και όλοι πίστευαν πως η οικογένεια θα ήταν στο πλευρό της σύσσωμη. Όλοι όμως κατανοούν απόλυτα πως αν επέστρεφαν ο Harry με τη Meghan θα υπήρχε φρενίτιδα».

Χριστούγεννα στο Παλάτι ή στο Sandringham;

Με το πρόσφατο πρόβλημα υγείας της βασίλισσας, με τις χαμένες εμφανίσεις, με την διανυκτέρευση στο νοσοκομείο και με το διάστρεμμα που έπαθε, κανείς δεν γνωρίζει αν η βασίλισσα θα μετακινηθεί από το Windsor ή αν η οικογένεια θα μαζευτεί εκεί για τις γιορτές.

Η τελευταία φορά που ο Harry και η Meghan έκαναν γιορτές με τη βασίλισσα ήταν το 2018 και έναν χρόνο αργότερα παραιτήθηκαν των βασιλικών τους καθηκόντων.

Η Meghan από τις Ευχαριστίες του 2019 και μετά δεν έχει επιστρέψει στο Λονδίνο ενώ ο Harry βρέθηκε στον τόπο του δύο φορές φέτος, στην κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο και στην αποκάλυψη του αγάλματος της μητέρας του Diana τον Ιούλιο.

Έρχεται η συνέντευξη της Meghan στην Ellen


https://www.instagram.com/p/CWYS2PUJ5_C

Η Meghan είναι πιθανό να δώσει πολλές απαντήσεις στην αυριανή της συνέντευξη στην Ellen De Generes. Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Meghan Markle εμφανίστηκε με το βραχιόλι της Diana στο Freedom Gala (photos)

Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»