Ο Κάρολος δεν ήταν ποτέ ο γιος που ήθελε ο Φίλιππος να έχει - Τον έκανε να ξεσπά σε κλάματα

Ο Κάρολος δεν ήταν ποτέ ο γιος που ήθελε ο Φίλιππος να έχει - Τον έκανε να ξεσπά σε κλάματα

Η βασιλική βιογράφος τοποθετήθηκε πάνω στην περίπλοκη σχέση πατέρα - γιου. 

Πολλά έχουν ακουστεί ανά διαστήματα για τη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Φιλίππου με τον γιο του, πρίγκιπα Κάρολο. Ο Φίλιππος ήταν ένας άνθρωπος ενίοτε σκληρός που επιθυμούσε ο γιος του να του μοιάσει όσον αφορά στη συμπεριφορά και στον χαρακτήρα.

Ο Κάρολος, από την άλλη, ήταν ένα πιο ευαίσθητο παιδί που ήθελε μεν πάρα πολύ να ικανοποιήσει τον μπαμπά του για να κερδίσει την αποδοχή του, αλλά συνάμα ήταν πολύ διαφορετικός, κάτι που ερχόταν σε σύγκριση με την προσωπικότητα του Φιλίππου.



Οι ειδικοί αναλύουν τη σχέση μεταξύ Καρόλου και Φιλίππου

Το The News αναφέρει ότι η βασιλική βιογράφος Penny Junor μίλησε στο ITV News και αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τη σχέση του πρίγκιπα Καρόλου με τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον λόγο για τον οποίο υπήρχε αυτό το χάσμα μεταξύ τους.

Σκάνδαλο στο παλάτι: «Βγάλτον από τη ζωή μας τώρα» -Η Camilla άσκησε βέτο στον Κάρολο

«Ο Κάρολος απελπισμένα, απελπισμένα ήθελε να ικανοποιήσει τον πατέρα του, απελπισμένα ήθελε να κάνει το σωστό πράγμα για να λάβει τον θαυμασμό και τους επαίνους του.

Ο Δούκας ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος άντρα. Ήταν το ‘άλφα αρσενικό’. Ήθελε έναν γιο κατ’ εικόνα και καθ’ομοίωσιν. Και ο Κάρολος δεν ήταν ποτέ αυτό το παιδί. Υπήρχαν πολλές περιστάσεις -μου έχουν πει- που ο πατέρας του έκανε τον Κάρολο να ξεσπά σε κλάματα.

prince charles prince philip relationship

Τα ενδιαφέροντά τους ήταν παρόμοια, ήταν και οι δύο καλλιτέχνες, άρεσε και στους δύο η άγρια ζωή, το Ναυτικό και οι νέοι άνθρωποι.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε το ‘Prince’s Trust’ (έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που βοηθάει νεαρούς ανθρώπους από 11 έως 30 να μορφωθούν και να βρουν δουλειά) και ο Δούκας του Εδιμβούργου είχε το ομώνυμό του πρόγραμμα βραβείων νεολαίας. Ήταν τόσο ίδιοι κατά κάποιους τρόπους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μην αγγίζετε τον Harry και τον William! Συναγερμός στο παλάτι για το ντοκιμαντέρ του BBC

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene

Η άγνωστη φιλία της πριγκίπισσας Diana με τον Freddie Mercury - Το ποτό και οι χοροί