Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene

Πατούλια Κατερίνα
Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαυθεί να βάλει ένα τέλος στη φημολογία για το πρόβλημα υγείας της Charlene.

Η Εθνική Γιορτή του Μονακό πέρασε και η απουσία της 43χρονης πριγκίπισσας Charlene ήταν αισθητή και στον κόσμο που βρέθηκε εκεί και στα δύο της παιδιά που κρατούσαν μηνύματα αγάπης για τη μητέρα τους που τόσο τους λείπει.

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό νοσηλεύεται λόγω συναισθηματικής και σωματικής εξάντλησης. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ξεκαθάρισε πως η κατάσταση υγείας της 43χρονης εδώ και δέκα χρόνια συζύγου του δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο τους. Αντίθετα, ο 63χρονος εξήγησε πως η νοσηλεία της Charlene έχει να κάνει με τις πρόσφατες επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί στην Αφρική.



Τι γνωρίζουμε για τη Charlene

Χωρίς να αποκαλύπτει το μέρος στο οποίο νοσηλεύεται ο Αλβέρτος τόνισε πως η πριγκίπισσα νοσηλεύεται εκτός Μονακό εξαιτίας συναισθηματικής και σωματικής εξάντλησης και εξήγησε πως ήταν πασιφανές ότι η Charlene δεν ήταν καλά.
H Charlene επέστρεψε στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου 2021 και μόλις μια εβδομάδα αργότερα, ανακοινώθηκε πως η πριγκίπισσα δεν θα δώσει το παρών στην Εθνική γιορτή του Μονακό στις 19 Νοεμβρίου 2021.

charlene alvertos 4

Charlene: Πώς η χαμογελαστή καλλονή έγινε η θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Αλβέρτος

Ο πρίγκιπας τόνισε πως η ίδια η σύζυγός του ήταν εκείνη που αποσύρθηκε από τις υποχρεώσεις της και βρήκε αρκετά δύσκολη την επιστροφή στην οικογενειακή ζωή και στα καθήκοντα στο Μονακό, τονίζοντας πως θα περάσουν αρκετές εβδομάδες για να γίνει η 43χρονη καλά και να επιστρέψει στο Μονακό.


https://www.instagram.com/p/CWeVyP9s9VV

Δεν είναι καρκίνος!

Ο Αλβέρτος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το πρόβλημα της Charlene δεν αφορά κάποιον καρκίνο τονίζοντας: «Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας – οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης- αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά.


https://www.instagram.com/p/CWcJRsEojX-

Η τελευταία ανάρτηση της Charlene στα social media. Χωρίς σχολιασμό από την ίδια...

Δεν έχει να κάνεις ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Charlene έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - ένα κρυολόγημα ή η γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene εισήχθη σε μονάδα θεραπείας - Νέες αποκαλύψεις από τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η πριγκίπισσα Charlene δεν είναι στο Μονακό! Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Αλβέρτου για την υγεία της

Η πριγκίπισσα Charlene δεν θα παραστεί στην Εθνική γιορτή του Μονακό- Ανησυχία για την υγεία της