Μην αγγίζετε τον Harry και τον William! Συναγερμός στο παλάτι για το ντοκιμαντέρ του BBC

Μην αγγίζετε τον Harry και τον William! Συναγερμός στο παλάτι για το ντοκιμαντέρ του BBC

Συμμαχία μεταξύ Καρόλου, William και Ελισάβετ έχει δημιουργηθεί εναντίον του BBC και του ντοκιμαντέρ, «The Princes And The Press».

«Πόλεμος» ανάμεσα στο Παλάτι του Buckingham και το BBC έχει ξεσπάσει με αφορμή την προβολή ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο παρουσιάζει ένα τεταμένο κλίμα ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει συμμαχήσει με τον Πρίγκιπα Κάρολο και τον Πρίγκιπα William και όλοι μαζί τα «έχουν βάλει» με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

harry meghan spiti

Ξέσπασε ο πρίγκιπας Harry για τη λέξη Megxit: «Όλα ξεκίνησαν από ένα troll»

Έξαλλο το Παλάτι με την άρνηση του BBC να τους δείξει το ντοκιμαντέρ

Το Παλάτι είναι εξοργισμένο που το τηλεοπτικό δίκτυο αρνήθηκε να τους δείξει το ντοκιμαντέρ «The Princes And The Press» πριν αυτό βγει στον αέρα του BBC2. Μάλιστα, οι royals υποστηρίζουν ότι θα αρνηθούν να συνεργαστούν σε μελλοντικά projects, εκτός κι αν τους δώσουν το δικαίωμα να απαντήσουν.

Το βράδυ της Παρασκευής (19/11) πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού καταδίκασε το ντοκιμαντέρ χαρακτηρίζοντάς το «παραμύθι» και είπε ότι η διαμάχη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει αναστατώσει την 95χρονη Μονάρχη.



Την ταινία παρουσιάζει ο Amol Rajan- ένας αυτοαποκαλούμενος Ρεπουμπλικανός, που έχει περιγράψει τη Βασίλισσα Ελισάβετ ως «παράλογη».

Τα τρία ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ενώθηκαν για να παραπονεθούν μαζί στην εταιρεία παραγωγής και απείλησαν ότι θα παρακινήσουν τον κόσμο να τους κάνει μποϊκοτάζ, εάν προχωρήσει το πρόγραμμα όπως έχει προγραμματιστεί.

Τα ραντεβού των εκπροσώπων του William με την εταιρεία παραγωγής

Παρά τα αλλεπάλληλα ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους του Πρίγκηπα William και την εταιρεία παραγωγής του «The Princes And The Press», η πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού είπε ότι το BBC εξακολουθούσε να αρνείται να δείξει το πρόγραμμα πριν αυτό να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

harry william

Η πηγή πρόσθεσε: «Υπάρχει αναστάτωση για αυτό. Όλος ο κόσμος πιστεύει ότι αυτό δεν είναι δίκαιο. Κανένας από το Παλάτι δεν έχει δει το ντοκιμαντέρ».

Μη φύγεις! Δες στην gallery τι ακριβώς πραγματεύεται το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και τι έχει πει ο Harry για τον αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφει ο πρίγκιπας Harry στην Αγγλία; Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να τον αναγκάσει

Μια ξεχωριστή γιορτή για τη βασιλική οικογένεια με μια διπλή βάπτιση