Η πριγκίπισσα Charlene δεν είναι στο Μονακό! Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Αλβέρτου για την υγεία της

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Charlene δεν είναι στο Μονακό! Η αποκάλυψη του πρίγκιπα Αλβέρτου για την υγεία της

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει η πριγκίπισσα Charlene και βρίσκεται ξανά μακριά από τα παιδιά της.

Μετά τη δεκάμηνη απουσία της από το Μονακό και την επιστροφή της πριν μερικές μόνο εβδομάδες, η πριγκίπισσα Charlene είναι και πάλι αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την κρατά μακριά από την οικογένειά της ξανά.

Η αποκάλυψη για την υγεία της Charlene

Μετά από τους δέκα μήνες στη Νότιο Αφρική και την επιστροφή της, πολλά γράφτηκαν για τη νέα ζωή της Charlene, η οποία δεν επιθυμούσε να μείνει στο Παλάτι του Μονακό αλλά είχε μετακομίσει σε διαμέρισμα δύο δωματίων.

Μιλώντας στο Monaco Matin, o 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε πως η 43χρονη σύζυγός του δεν βρίσκεται πια στο πριγκιπάτο αλλά μένει σε μυστική τοποθεσία με σκοπό να αναρρώσει από την κούραση που έχει, εξηγώντας παράλληλα πως η ανάρρωση δεν έχει να κάνει με σωματικό πρόβλημα υγείας αφήνοντας να διαφανεί πως η Charlene παλεύει με την πνευματική της υγεία αυτή τη φορά.

charlene1

Η πριγκίπισσα Charlene δεν θα παραστεί στην Εθνική γιορτή του Μονακό- Ανησυχία για την υγεία της


https://www.instagram.com/p/CQ1ceseAb9v

«Είναι καλύτερα αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και ειρήνη. Δεν είναι στο πριγκιπάτο αλλά θα είμαστε σε θέση να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μια περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης».

O Αλβέρτος πρόσθεσε ότι τα παιδιά τους, Jacques και Gabriella, είχαν «υποφέρει από την απουσία της μητέρας τους», αλλά τα αποζημίωσε με το να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή τους.

«Για μένα, είναι πολύ απλό – η προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου», είπε ο πρίγκιπας, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα παίξει τον ρόλο του αρχηγού κράτους και του πατέρα» και συνέχισε:

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή τους– ο τρόπος που μεγαλώνουν τα βοηθά να δουν τον κόσμο. Και αν ένας από τους γονείς λείπει για ιατρικούς λόγους, ο άλλος γονέας πρέπει να είναι εκεί.

Έχω ακούσει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς να μου λένε ότι θα ήθελαν να ήταν εκεί για τα παιδιά τους, σε κάποια ηλικία, ασχολούμενοι με τη δουλειά ή την επαγγελματική τους ζωή. Δεν θέλω να έχω αυτές τις τύψεις».



Η κρίση στον γάμο:

Ο πρίγκιπας δεν δίστασε να αναφερθεί και στις φήμες για την κρίση στον δεκαετή γάμου του εξηγώντας πως οι φήμες δεν τον ενοχλούν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό, αλλά όχι στο παλάτι μαζί με την οικογένειά της

H Charlene επέστρεψε στο Μονακό αλλά το σούσουρο συνεχίζεται - Μεγάλα μυστικά του οίκου των Grimaldi

Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Λείπει σε όλους μας η Charlene» - Τι έχει συμβεί