Η βασίλισσα Ελισάβετ όρθια και χωρίς μπαστούνι μετά την περιπέτεια της υγείας της - Τέλος οι φήμες!

Η βασίλισσα Ελισάβετ όρθια και χωρίς μπαστούνι μετά την περιπέτεια της υγείας της - Τέλος οι φήμες!

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παλάτι του Windsor με την Ελισάβετ να είναι όρθια και να διαλύει τις υποψίες πως κάτι πιο σοβαρό συμβαίνει.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα φώτα είναι στραμμένα στη βασίλισσα Ελισάβετ. Πρώτα, η εμφάνισή της με μπαστούνι μετά από χρόνια, έπειτα οι ακυρώσεις δημόσιων υποχρεώσεων και οι πληροφορίες για επιδείνωση της υγείας της, έχουν δημιουργήσει ανησυχία στο κοινό.

Ποιο θα είναι το μέλλον του στέμματος; Ποιος θα είναι ο συνεχιστής και ποιος θα αναλάβει το βεβαρυμμένο της πρόγραμμα; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις βρέθηκαν στο προσκήνιο. Όλα αυτά, πριν η Ελισάβετ αποφασίσει να υποδεχτεί στο παλάτι του Windsor τον Στρατηγό Sir Nick Carter και να εμφανιστεί όρθια και χωρίς να χρειάζεται καμία βοήθεια στήριξης.



Η συνάντηση στο παλάτι του Windsor

Αυτή είναι και η πρώτη συνάντηση μετά τις 19 Οκτωβρίου που η βασίλισσα Ελισάβετ φιλοξένησε μία παγκόσμια διάσκεψη επενδυτών στο Windsor. Μία κίνηση που σε έναν βαθμό έγινε για να διαλύσει το παλάτι τα πιο δεινά σύννεφα που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα πάνω από την υγεία της βασίλισσας.

queen elizabeth first appearance

Το μήνυμα στην 11η Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας

Μία μέρα πριν, η Ελισάβετ έστειλε το μήνυμά της στη Γενική Σύνοδο της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Το μήνυμα της Ελισάβετ προμηνύει εξελίξεις! - Τα νεότερα για την υγεία της

«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια από τότε που ο Πρίγκιπας Φίλιππος και εγώ παρευρεθήκαμε στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της Γενικής Συνόδου. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να επιβραδύνει το πέρασμα του χρόνου. Και ενώ συχνά εστιάζουμε σε όλα όσα έχουν αλλάξει στα ενδιάμεσα χρόνια, πολλά παραμένουν αμετάβλητα, συμπεριλαμβανομένου του Ευαγγελίου του Χριστού και των διδασκαλιών του.

Ο κατάλογος των καθηκόντων που αντιμετωπίζει αυτή η πρώτη Γενική Σύνοδος μπορεί να ακούγεται οικείος σε πολλούς από εσάς: Χριστιανική εκπαίδευση. Χριστιανική ενότητα. την καλύτερη κατανομή του χειροτονημένου διακονήματος στις ανάγκες του πληθυσμού. Αλλά ένα ξεχωρίζει υπέρτατο: «να φέρεις τους ανθρώπους αυτής της χώρας στη γνώση και την αγάπη του Θεού», λέει ανάμεσα στα άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα αναγκαστεί να κλειστεί στο παλάτι; Ποιο θα είναι το μέλλον του στέμματος;

Θρίλερ με τη βασίλισσα Ελισάβετ: Το νέο πρόβλημα υγείας και η ηχηρή απουσία - Τι λέει το Παλάτι

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέα ερωτηματικά για την ανάρρωσή της – Χρησιμοποίησε τη σωσία της;