Αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του πρίγκιπα Καρόλου λίγο πριν τελειώσει το 2021

Αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του πρίγκιπα Καρόλου λίγο πριν τελειώσει το 2021

Τα σκάνδαλα συνεχίζονται με δυναμικούς ρυθμούς για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η βασιλική οικογένεια δεν είναι άγνωστη πια σε φημολογίες και σκάνδαλα. Άλλες φορές για μικρότερα θέματα και άλλες για τέτοια που κάνουν όλον τον πλανήτη να απορεί, ακόμα και να εξοργίζεται. Η Meghan Markle, για παράδειγμα, φαίνεται να ανήκει στους ανθρώπους που έχουν ταράξει τα ήρεμα νερά του παλατιού και έχει αποτελέσει αφορμή για αρκετές αναστατώσεις που, μάλιστα, περιλαμβάνουν και άλλα μέλη εκτός του πρίγκιπα Harry.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, τώρα, βρίσκεται υπόλογος για ένα περιστατικό που συνέβη πριν γίνει το Megxit / Sussexit, όταν η Meghan ήταν στο παλάτι με τον Harry. Ήταν το γεγονός που αναφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο σχετικά με ένα senior μέλος της βασιλικής οικογένειας που ρώτησε πώς θα μπορούσε να είναι το χρώμα του Archie.

Μήπως το BBC τρολάρει και τον πρίγκιπα Harry; To Megxit έγινε Sussexit στο νέο ντοκιμαντέρ

Ο Κάρολος ήταν εκείνος που ρώτησε για το χρώμα του μωρού

Ενώ ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι έχει γίνει ποτέ τέτοιο σχόλιο, ένα βιβλίο έρχεται να ισχυριστεί ότι όχι μόνο έχει γίνει, αλλά αυτό δεν ήρθε ούτε από την Camilla Parker Bowles, την οποία υποψιάστηκαν όλοι στην αρχή. Εκείνη, ωστόσο, ήταν παρούσα.



Η συζήτηση λέγεται πως συνέβη το πρωί της ανακοίνωσης του αρραβώνα του Harry με τη Meghan, δηλαδή στις 27 Νοεμβρίου του 2017. Σύμφωνα με την πηγή που μίλησε στον συγγραφέα του βιβλίου, ο Κάρολος συζητούσε με την Camilla και ξαφνικά είπε: «Αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζουν τα παιδιά τους». Η Camilla στο άκουσμα αυτού ανασκουμπώθηκε και απάντησε: «Υπέροχα, είμαι σίγουρη». Ο Κάρολος, όμως, το συνέχισε: «Πώς πιστεύεις ότι θα είναι το χρώμα του δέρματός τους;»

Η συζήτηση, έπειτα, μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα με διάφορες περαιτέρω διανθίσεις στην πορεία, όπως αναφέρει η Page Six.

meghan harry 3

H αντίδραση του Καρόλου

Η Sun αναφέρει πως ο Κάρολος έχει μιλήσει με δικηγόρους σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου, ενώ το παλάτι του Buckingham δήλωσε: «Δε σχολιάζουμε βιβλία αυτού του είδους, καθώς το να το κάνουμε ρισκάρει το να δώσουμε κάποια εγκυρότητα και αξιοπιστία σε αυτά»



Η ανεξαρτητοποίηση των Barbados

Υπάρχει, όμως, και ένα δεύτερο «πρόβλημα» στη λίστα του Καρόλου. Τα Barbados που ανήκαν στην Κοινοπολιτεία του παλατιού για 400 χρόνια ανεξαρτητοποιήθηκαν, έγιναν Δημοκρατία και αντικατέστησαν τη μονάρχη του Αγγλικού θρόνου με δική τους πρόεδρο, τη Sandra Mason.



Ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, Κάρολος, έμεινε να παρατηρεί την απάρνηση του μελλοντικού του τίτλου μέσα σε μία τελετή τοπικών χορών και μουσική που έβαλε τέλος στην αποικιοκρατία.

«Αυτή είναι μία περισσότερο συναισθηματική, ιστορική και συμβολική απόφαση παρά πρακτική», είπε η Lucia Newman του Al Jazeera της Λατινικής Αμερικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε ο Κάρολος, ούτε η κόντρα με την Kate: Η αιτία του Megxit ήταν η βασίλισσα

Από εδώ ξεκίνησαν όλα! Αυτή ήταν η αφορμή για τη ρήξη στη σχέση Harry και William

Η Charlene δεν αντέχει τις φήμες για τον Αλβέρτο - Η μέρα που έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους