Από εδώ ξεκίνησαν όλα! Αυτή ήταν η αφορμή για τη ρήξη στη σχέση Harry και William

Από εδώ ξεκίνησαν όλα! Αυτή ήταν η αφορμή για τη ρήξη στη σχέση Harry και William

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου, ο πρίγκιπας Harry ήταν τόσο εξοργισμένος όταν ο μεγαλύτερος αδερφός του, William, αμφισβήτησε τον έρωτά του με τη Meghan Markle, που είπε: «Ποιος στο διάολο νομίζεις ότι είσαι;». Γνωρίζοντας τον εκρηκτικό και ασυμβίβαστο χαρακτήρα του Harry, πόσες ημέρες του έδινες μέχρι να κάνει την έκρηξη;

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή...Το υποτιθέμενο ξέσπασμα έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν ο Harry αποκάλυψε στον William ότι επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου στην Meghan Markle, ωθώντας τον αδερφό του να τον ρωτήσει: «Γιατί βιάζεσαι;».

Αυτό ήταν η αφορμή για τη δημιουργία του νέου βιβλίου του Christopher Andersen με τίτλο: «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry And Meghan», που κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου.

Ο συγγραφέας μέσα στο βιβλίο του αναλύει τον κάποτε στενό δεσμό μεταξύ των δύο αδερφών και όλα όσα προκάλεσαν την ουσιαστική ρήξη στις σχέσεις τους.

william harry1

The Princes and The Press: Η αποκάλυψη για την πλεκτάνη κατά του Harry με τηλεφωνικές υποκλοπές

Κάτι δεν πήγαινε καλά εδώ και καιρό

Όλα φέρεται να ξεκίνησαν όταν μέλη του στενού κύκλου του Harry ανησύχησαν για το ειδύλλιό του με την διαζευγμένη ηθοποιό (και τονίζουμε το διαζευγμένη καθώς το πρωτόκολλο «δεν αγαπά» τους χωρισμούς μεταξύ των μελών της) την οποία γνώρισε σε ένα «ραντεβού στα τυφλά» τον Ιούλιο του 2016.

Η θέση του William ήταν γνωστή. Κι επειδή ήθελε υποστήριξη για να την επιβάλει, έκανε συμμαχία με τον θείο του, κόμη Σπένσερ και αδερφό της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, τον οποίο ο William πλησίασε για να υποστηρίξει την άποψή του, πως Harry και Meghan πρέπει να δώσουν λίγο χρόνο στη σχέση τους πριν την επισημοποιήσουν. Η τακτική αυτή, όπως γράφει ο Andersen, όχι μόνο δε βοήθησε αλλά έκανε «τα πράγματα πολύ χειρότερα» καθώς ο Harry έγινε «έξαλλος που ο αδερφός του προσπαθούσε ενεργά να ανακατέψει άλλους στις προσωπικές του υποθέσεις».

harry meghan3 copy

Η εξέλιξη ήταν μάλλον προβλέψιμη

Ο Harry θύμωσε πολύ και θεωρούσε «εχθρό του» οποιοσδήποτε ήταν ενάντια στη σχέση του με τη Meghan. Ο πρίγκιπας του Sussex εξήρε τις αρετές της κοπέλας του στον αδερφό του πριν καλά καλά Meghan και William συστηθούν. O Harry -όπως γράφει ο Christopher Andersen- φοβόταν πάντα τη στάση του William όσον αφορά τις σχέσεις του και τη δεδομένη στιγμή, η σχέση με μια Aμερικανίδα ηθοποιό αποτελούσε όχι μόνο δυσαρέσκεια αλλά και φόβο για πιθανή καιροσκοπία, απέναντι στο στέμμα! Ο Christopher Andersen γράφει ότι ο William και η σύζυγός του Kate, «ήθελαν ένα σωστό αγγλικό τριαντάφυλλο» (a proper English rose) για τον Harry και ταράζονταν όλο και περισσότερο με όλα όσα διάβαζαν για τη σχέση της Meghan με τον πατέρα της, και όλα τα σκάνδαλα που έβλεπαν τα φώτα της δημοσιότητας.

kate middleton megham markle fight3

Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος της κόντρας μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ισχυρίζεται το βιβλίο, θορυβήθηκαν ιδιαίτερα από τις καυστικές δημόσιες προειδοποιήσεις των ετεροθαλών αδερφών της Meghan, Samantha and Thomas Jr., ότι η Meghan θα ήταν μια «δηλητηριώδης προσθήκη στην οικογένεια του Windsor». Και όπως ήταν αναμενόμενο, τίποτα δε στάθηκε υπέρ για να τους αλλάξει τη γνώμη!

Τι λέει ο William και η Kate για το επερχόμενο βιβλίο

kate william

Μέχρι στιγμής κανένας εκπρόσωπος του William και της Kate δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το βιβλίο. Εκπρόσωπος του Harry και της Meghan επίσης δεν έχει σχολιάσει κάτι ακόμη. Η σιωπή δείχνει πολλά; Θα φανεί με την κυκλοφορία του βιβλίου. Ο Andersen γράφει επίσης πως η οικογενειακή διαμάχη της Meghan Markle με τα ετεροθαλή αδέρφια και τον πατέρα της συνέχισε να ρίχνει «λάδι στη φωτιά» στη σχέση του Harry και του William. Κερασάκι στην τούρτα ήταν η στάση του αδερφού της, που την χτυπούσε επιδέξια εκεί που η ίδια πονούσε, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Πιστεύει ότι είναι μια άλλη πριγκίπισσα Dian», χλευάζοντάς την.

«Δεν ξέρω τι να πιστέψω», ισχυρίζεται ο συγγραφέας πως είπε ο William σε έναν έμπιστο φίλο του. Τις αμφιβολίες του φέρεται να εξέφρασε τότε και στον πατέρα τους, λέγοντάς ότι η εμμονή του Harry με τη Meghan ήταν «κάτι που δεν είχα ξαναδεί».



Ο William λυπημένος, συνέχισε να λέει ότι «αισθάνομαι σαν να έχασα τον καλύτερό μου φίλο».

Η ιστορία όμως έδειξε πως Harry και Meghan, απτόητοι επισημοποίησαν γρήγορα τη σχέση τους ενώ παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2018 στο Windsor της Αγγλίας. Τώρα ζουν στην Καλιφόρνια, έχουν δύο παιδιά, τον 2χρονο Archie και την 5 μηνών Lilibet, με τη σχέση των δύο αδερφών να κρέμονται σε τεντωμένο σχοινί....

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κάρολος δεν ήταν ποτέ ο γιος που ήθελε ο Φίλιππος να έχει - Τον έκανε να ξεσπά σε κλάματα

Γιατί ο αδερφός της Meghan Markle παρακαλούσε τον Harry να ακυρώσει τον γάμο