Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate

Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate

«Ένιωθα ότι ο κόσμος μου πεθαίνει», δήλωσε ο Δούκας του Cambridge.

Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι είχε κατακλυστεί από ένα σκοτεινό σύννεφο αγωνίας και κατάθλιψης όταν έγινε αυτόπτης μάρτυρος ενός καταστροφικού ατυχήματος. Σε μια αξιοσημείωτη επίδειξη ειλικρίνειας, ο Δούκας του Cambridge περιγράφει γλαφυρά πώς το συγκεκριμένο περιστατικό τον έκανε να νιώθει ότι «όλος ο κόσμος πέθαινε».

Η μάχη του William με την κατάθλιψη

https://www.instagram.com/p/CXF4oqOt6H6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κρίση ψυχικής υγείας του ήρθε αφότου βοήθησε να σωθεί η ζωή ενός βαριά τραυματισμένου αγοριού, μόλις λίγα χρόνια μεγαλύτερου από τον γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, ενώ εργαζόταν ως πιλότος ελικοπτέρου για έκτακτα περιστατικά. Ο πρίγκιπας μίλησε σε ένα podcast και περιέγραψε λεπτομερώς πώς επηρεάστηκε βαθιά από αυτό που βίωσε εκείνη την ημέρα.

Κυριευμένος από καταθλιπτικά συναισθήματα, ανέφερε ότι ήταν σαν «κάτι να είχε αλλάξει» μέσα του. Μέρα με την ημέρα η κατάστασή του χειροτέρευε. Όπως ο ίδιος περιέγραψε ήταν «σαν να είχε βάλει κάποιος ένα κλειδί σε μια κλειδαριά και να το άνοιξε χωρίς να του δώσω την άδεια να το κάνω». «Απλώς νιώθεις τον πόνο όλων, τον πόνο όλων. Και δεν είμαι εγώ. Δεν το έχω νιώσει ποτέ πριν», συμπλήρωσε ο Δούκας του Cambridge.

Ο Πρίγκιπας περιγράφει πώς η συζήτηση με τους συναδέλφους του και η συνάντηση με την οικογένεια του αγοριού του επέτρεψαν να νικήσε τους «δαίμονές του» με την πάροδο του χρόνου. Ο πρίγκιπας αναφέρεται σε ένα τροχαίο ατύχημα που άφησε τον πεντάχρονο Μπόμπι Χιουζ να υποστεί εγκεφαλική βλάβη το 2017.

«Ο Γουίλιαμ μας είπε πώς τον επηρέασε ως πατέρα και πώς ένιωθε τον πόνο μας», δήλωσε η μητέρα του παιδιού.

Η ζωή με την Kate Middleton

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο φαίνεται να διανύουν ο William και η Kate Middleton ενώ προετοιμάζονται για τις γιορτές στο παλάτι. Ο πρίγκιπας δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «Ολόκληρη η οικογένειά μου έχει πάθος για το περπάτημα. Η γιαγιά μου εξακολουθεί να περπατά στα 95 της. Ο πατέρας μου ξεκινούσε μακριές περιπλανήσεις το καλοκαίρι στη Σκωτία και τα δικά μου παιδιά που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην ετήσια βόλτα μας στην εκκλησία το πρωί των Χριστουγέννων στο Sandringham».

kate middleton william

Η Kate Middleton δεν... κακομαθαίνει τα παιδιά της - Θα τους πάρει κάτι πρακτικό για τα Χριστούγεννα



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Το «βαρετό» μενού και οι ιδιοτροπίες της Ελισάβετ που επικρατούν κάθε Χριστούγεννα στο παλάτι