Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Πατούλια Κατερίνα
Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Αν θες κι εσύ να φτιάξεις μια οικογενειακή γιορτή κάρτα στα royal πρότυπα, πάρε ιδέες.

Μπήκε ο Δεκέμβριος και κάπου στα μέσα του μήνα, περίπου δέκα με δεκαπέντε ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ξεκινούν οι οικογένειες στη Βρετανία αλλά και τις ΗΠΑ να στέλνουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους.

Οι οικογενειακές κάρτες των royals

Την παράδοση αυτή τηρεί από το μακρινό 1929 και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας με τον λογαριασμό της Βρετανικής βασιλικής να αναφέρει μόλις πέρσι πως η πιο παλιά χριστουγεννιάτικη κάρτα, απεικονίζει το 1929, τον δούκα και τη δούκισσα του York, τον πατέρα δηλαδή της βασίλισσας και τη μητέρα της μαζί με την ίδια τη βασίλισσα σε ηλικία τριών ετών.

meghan markle meta tin genna in love 2

«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη


https://www.instagram.com/p/CI3-aCEleK4

William και Harry στον χορό της κάρτας

Την παράδοση της γιορτινής κάρτας φροντίζει κάθε χρόνο να τηρεί και ο πρίγκιπας Κάρολος με την αγαπημένη του Καμίλα αλλά και οι γιοι του πρίγκιπας Harry και πρίγκιπας William.

O William με την Kate έχουν φροντίσει από το ξεκίνημα του γάμου τους να μας χαρίζουν όμορφες οικογενειακές στιγμές, αλλά όταν ήρθαν τα παιδιά των Cambridges, οι οικογενειακές φωτογραφίες, είναι πραγματικά αυτό που περιμένουν οι royal fans όλη τη χρονιά.

Την ίδια ανυπομονησία έχουν οι fans της βασιλικής οικογένειας και για την οικογενειακή κάρτα των Sussexes, όπου σε αυτή τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί ο Archie.


https://www.instagram.com/p/CJJdTThHZge

Οι royal fans άλλωστε, περιμένουν πως η γιορτινή κάρτα των Sussexes θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και τη Lilibet Diana την οποία δεν έχουμε δει ακόμα.



Οι κάρτες ευχών της βασιλικής οικογένειας είναι πάντως ξακουστές σε κάθε ευχάριστη στιγμή της ζωής τους. Οι royal fans που έχουν στείλει ευχές, στα γενέθλια ή στον γάμο των royals έχουν λάθει και την κάρτα που το κάθε μέλος της οικογένειας τους ευχαριστεί.

Παρακάτω θα δεις μερικές από τις πιο ωραίες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές κάρτες της βασιλικής οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κι όμως, με αυτό το παρατσούκλι ο πρίγκιπας George αποκαλεί τον πατέρα του, William

Ούτε ο Φίλιππος, ούτε η μητέρα της Ελισάβετ! Αυτό είναι το μακροβιότερο royal μέλος

Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι royals του πλανήτη