Η απίθανη γκάφα με τον πρίγκιπα Harry: Τον πέρασαν για πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων

Πατούλια Κατερίνα
Η απίθανη γκάφα με τον πρίγκιπα Harry: Τον πέρασαν για πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων

Η νέα ζωή του πρίγκιπα Harry στην Καλιφόρνια έχει και πολλά ευτράπελα.

O πρίγκιπας Harry τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την παραίτηση από τα royal καθήκοντά του απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή στο Montecito της Καλιφόρνια και μετά την πρώτη φορά που ο 37χρονος πρίγκιπας έκανε πέρσι γιορτές στις ΗΠΑ, ο Harry ετοιμάζεται και φέτος να περάσει όμορφες γιορτινές ημέρες στην Καλιφόρνια.

Μακριά από τη βασιλική οικογένεια και το πρωτόκολλο, ο Harry θα χαλαρώσει στο σπίτι του με τα δύο παιδιά του και τη Meghan Markle, ακριβώς όπως συνέβη και στην Ημέρα των Ευχαριστιών.

Η απίθανη γκάφα με τον Harry:

Λίγο πριν τις γιορτές του 2020 πάντως και σύμφωνα με την εφημερίδα Express, ο Harry έζησε ένα αστείο περιστατικό κοντά στο σπίτι του στο Montecito.



Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, o Harry μπλέχτηκε σε μια παρεξήγηση όταν βρέθηκε σε κατάστημα εποχιακών ειδών στη Santa Barbara μαζί με την Meghan Markle.

meghan

Μήπως το BBC τρολάρει και τον πρίγκιπα Harry; To Megxit έγινε Sussexit στο νέο ντοκιμαντέρ

Meghan και Harry ψώνιζαν δέντρο για το σπίτι τους, πιθανότατα στο Big Wave Dave's Christmas Trees & Pumpkin Patch κοντά στο σπίτι στο Montecito το οποίο θα ήταν κλειστό για το κοινό. Έλα όμως που ένα μικρό παιδί πέρασε τον πρίγκιπα για πωλητή, σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε ο υπεύθυνος πωλήσεων James Almaguer ο οποίος είχε γράψει στο Twitter:

«Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry πέρασαν από τη δουλειά μου και τους πουλήσαμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήταν μια απρόσμενη και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Υπήρχε μια οικογένεια και ο γιος τους έτρεχε ανάμεσα στα δέντρα και κάποια στιγμή ρώτησε τον Harry αν δουλεύει εκεί μιας και δεν ήξερε ποιος είναι, μου φάνηκαν καλοί άνθρωποι, ειλικρινά. Η Meghan ακουγόταν ειλικρινής και χάρηκα που τους άρεσαν τα δέντρα μας», τόνισε ο νεαρός πωλητής.

Τα σχέδια για Meghan και Harry για το 2022

H 40χρονη Meghan και ο 37χρονος Harry έχουν μεγάλα σχέδια για το 2022 και θέλουν ο κόσμος να δει τη δουλειά που κάνουν.

Μετά τη μετακόμιση στο Montecito το 2021, την αγορά του σπιτιού αξίας 11 εκατομμυρίων και την επάνοδο μετά την πανδημία, η Meghan θα διεκδικήσει έναν ρόλο ακτιβίστριας.

Μιλώντας στο κανάλι του στο Youtube, o royal expert Mr Sean τόνισε:

«Η Meghan θέλει να γίνει πιο ενεργή, θέλει να προχωρήσει μπροστά, τα σχέδια του Harry και της Meghan για το 2022 είναι πολύ μεγάλα. Θα δείτε πιο πολλά από τη Meghan που θέλει να επαναπροσδιορίσει το προφίλ της», τόνισε ο expert, ο οποίος υποστήριξε πως η Meghan έχει ήδη δεχτεί συμβουλές για το πόσο και πού χρησιμοποιεί τον τίτλο της δούκισσας του Sussex.

Η Meghan βρέθηκε πρόσφατα με τους ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές Shelley Moore Capito και Susan Collins και ζήτησε τη στήριξή τους στο θέμα της υποστήριξης της άδειας λοχείας και της κλιματικής αλλαγής.



Ένας ακόμα royal expert, ο Jonathan Sacerdoti είχε πάντως προειδοποιήσει τη Meghan πως πρέπει να χρησιμοποιεί τον τίτλο της με προσοχή:



Προσοχή στην χρήση του τίτλου της δούκισσας του Sussex

«Οι φιλοδοξίες της Meghan έχουν αυξηθεί και ο ακτιβισμός ή και η πολιτική είναι στα πλάνα της Markle. Νομίζω ότι αυτό θα ήταν ένα πολύ τολμηρό βήμα για να το κάνει, ειδικά αν υπενθυμίζει συνεχώς σε όλους ότι είναι η Δούκισσα του Sussex. Έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της, αλλά νομίζω ότι συμμετέχοντας περισσότερο στην πολιτική, ειδικά στην Αμερική, θα πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά τη χρήση του τίτλου της και κάθε συσχέτιση των απόψεών της ως πολιτικού με τη Βασιλική Οικογένεια», τόνισε ο exprert.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Meghan Markle και τον Harry στα βραβεία Όσκαρ

Το κατηγορώ του Donald Trump στη Meghan Markle: «Δεν σεβάστηκε τη βασίλισσα, χρησιμοποιεί τον Harry»

Η αντίδραση της Kate Middleton όταν άκουσε το όνομα της Meghan Markle ήταν epic