Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Meghan Markle και τον Harry στα βραβεία Όσκαρ

Πατούλια Κατερίνα
Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δούμε τη Meghan Markle και τον Harry στα βραβεία Όσκαρ

Αν είχες την ελπίδα να δεις τους Sussexes στα Oscars, θα σε λυπήσουμε.

Στα δύο χρόνια που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν φύγει από το Λονδίνο, η πανδημία του covid19 έχει χτυπήσει τον πλανήτη.

Καθώς η πανδημία υποχωρεί και οι εμβολιασμοί προχωρούν, οι Sussexes άρχισαν να βαίνουν από το καβούκι τους και να κάνουν και τις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

«Μετακομίσαμε στη διάρκεια του Lockdown, όταν όλα ήταν κλειστά και είχαμε χρόνο να είμαστε στο σπίτι και να φτιάξουμε το σπίτι μας, αλλά νομίζω πως ο τρόπος ζωής και ο καιρός είναι πολύ καλός, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είχε δηλώσει η Meghan στην Elen DeGeneres.

Πρόσφατα, η Meghan με τον Harry στο πλευρό της, μαγνήτισε τα βλέμματα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έκαναν την εμφάνισή τους στο Salute to Freedom Gala 2021 στη Νέα Υόρκη, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω τους. Η εμφάνιση αυτή σηματοδότησε το πρώτο gala στο οποίο παρευρέθηκε το ζευγάρι από τότε που άφησε τους ανώτερους βασιλικούς του ρόλους και μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

salutetofreedomgala sussexes 2

Meghan Markle you rock! Η royal εμφάνιση στο Freedom Gala με εκθαμβωτικό Carolina Herrera φόρεμα

Μια τέτοια εμφάνιση έκανε πολλούς να πιστεύουν πως φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Markle και στα Oscars 2022.

Κι όμως, οι Sussexes θα σνομπάρουν τα Oscars

Με δεδομένο πως είναι πιθανό να δούμε μια υποψηφιότητα της Kristen Stewart στα βραβεία ως Diana στην ταινία Spencer, ο Harry δεν σκοπεύει να δώσει το παρόν στα βραβεία της Ακαδημίας, κάτι που η Meghan ήθελε πολύ.

«Μια υποψηφιότητα της Stewart θα έβαζε φωτιά στα σχέδια της Markle γιατί σε περίπτωση που η Kristen θα διεκδικούσε βραβείο ως Diana. Κάποιες σκηνές της ταινίας είναι γραφικές και ο Harry δεν διασκέδασε καθόλου με τον τρόπο που η ταινία περιγράφει τη μητέρα του. Το ζευγάρι όχι μόνο δεν θα δώσει το παρόν αλλά θα κάνουν μποικοτάζ»



Μισός χρόνος με τη Lili!

Πέρασαν έξι μήνες από την ημέρα που η Markle έγινε μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στις 4 Ιουνίου 2021 στον κόσμο την κόρη της Lilibet Diana.

Τι ξέρουμε για τη Lilibet;

Η Μέγκαν δεν μας έδειξε τη Lili αλλά αποκάλυψε πως ενώ κοιμάται καλά, αυτή είναι η περίοδος που βγαίνουν τα δόντια της και που η ίδια παραμένει ξύπνια όλο το βράδυ.

Η Lili είναι πολύ χαλαρή. Ο μπαμπάς της Harry είχε τονίσει πως είναι πολύ τυχεροί που η Lili απολαμβάνει να βλέπει τον αδερφό της Archie να τρέχει γύρω γύρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση

Οι Χριστουγεννιάτικες κάρτες της βασιλικής οικογένειας θα σου δώσουν έμπνευση και για τη δική σου

Η μεγάλη νίκη της Meghan Markle: Κέρδισε τη δίκη αλλά και τη βασίλισσα και την Kate Middleton