Εικασίες τέλος! Επιτέλους μάθαμε τι έχει η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό

Μαρία Ροδίτη
Εικασίες τέλος! Επιτέλους μάθαμε τι έχει η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό

Και δεν έχει καμία σχέση με κατάθλιψη και ψυχολογικά προβλήματα, λένε οι γονείς της.

Πολλά λέγονται το τελευταίο διάστημα για την υγεία της Πριγκίπισσας Charlene, η οποία -πριν προλάβει να επιστρέψει στο Μονακό- εισήχθη σε κλινική με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο να δηλώνει πως ο λόγος είναι «η υπερβολική εξάντληση, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά».

Τώρα, έρχονται οι γονείς της – οι οποίοι σπάνια μιλούν- και αποκαλύπτουν τον πραγματικό λόγο εξαφάνισης της Charlene από τα βασιλικά της καθήκοντα.

princess charlene laugh

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

Τι αποκάλυψαν οι γονείς της Charlene

«Είναι άδικο που λέγεται ότι η Charlene έχει κάποιο ψυχικό ή συναισθηματικό πρόβλημα. Δεν ξέρουμε γιατί το παλάτι υποβαθμίζει το γεγονός ότι παραλίγο να πεθάνει στη Νότια Αφρική», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον των γονιών της Charlene στην PageSix αποκαλύπτοντας έτσι ότι η πριγκίπισσα κόντεψε να πεθάνει λόγω λοίμωξης στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό μετά από χειρουργείο.

Μιλώντας στο YOU της Νότιας Αφρικής, οι γονείς της Charlene, Mike και Lynnette Wittstock, είπαν ότι η κόρη τους υπέφερε πολύ.«Δεν ήθελα να τη μολύνω, γιατί είχε περάσει από διάφορες ιατρικές διαδικασίες και ήταν ευάλωτη», είπε ο κύριος Wittstock, έχοντας την πεποίθηση ότι η κόρη του τελικά θα αναρρώσει.

«Η κόρη μου συνήθιζε να κολυμπά τεράστιες αποστάσεις κάθε μέρα. Με βάση τον τρόπο που έκανε προπόνηση, ξέρω ότι θα το ξεπεράσει και θα βγει πιο δυνατή από όλο αυτό», συμπλήρωσε.

Η μυστηριώδης ασθένεια της Πριγκίπισσας Charlene

Ενώ η ανησυχία για την υγεία της Πριγκίπισσας Charlene ήταν έντονη, τελικά ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από τι ακριβώς πάσχει.

Τον Μάιο του 2021 το Παλάτι του Μονακό ανέφερε ότι η Charlene είχε έρθει αντιμέτωπη με λοίμωξη στη μύτη, τον λαιμό και τα αυτιά κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη Νότια Αφρική με αποτέλεσμα να απαγορεύεται να πετάξει με αεροπλάνο και άρα να επιστρέψει στην Ευρώπη.Τον Νοέμβριο, μετά την επιστροφή της στο Μονακό, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, είχε πει στο People, ότι η σύζυγός του υπέφερε από σοβαρή «εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

«Ξεκάθαρα ήταν εξαντλημένη, σωματικά και συναισθηματικά. Ήταν συγκλονισμένη και δεν μπορούσε να φέρει εις πέρας τα καθήκοντά της, τη ζωή γενικά ή ακόμα και την οικογενειακή ζωή», είχε πει τότε ο Αλβέρτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριγκίπισσα Charlene - πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη

Η Charlene δεν αντέχει τις φήμες για τον Αλβέρτο - Η μέρα που έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους

DPG Network