Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

Νατάσσα Σχοινά
Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

Το 2021 σίγουρα η πριγκίπισσα πέρασε δύσκολα, αλλά δύο χρόνια πριν βίωσε περισσότερες περιπέτειες.

Πριν προλάβει η πριγκίπισσα Charlene να συνειδητοποιήσει την επιστροφή της στο Μονακό και στην οικογένειά της, μία νέα περιπέτεια ήρθε για να συνεχίζει να ταράζει τα ήδη ανακατωμένα νερά του παλατιού. Η Charlene εισήχθη σε κλινική του Μονακό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να δηλώνει πως ο λόγος είναι «η υπερβολική εξάντληση, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά».

Ο Αλβέρτος, μάλιστα, δήλωσε πως ήδη από τις πρώτες ώρες που έφτασε σπίτι, ήταν φανερό ότι δεν ήταν καλά, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν έτοιμη για τις υποχρεώσεις της. «Ήταν φορτισμένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμα και τη ζωή στην οικογένεια». Ένα πράγμα που μπορείς να πεις για τη Charlene είναι πως αυτή η χρονιά δεν είναι κι από τις ευκολότερες της ζωής της, αλλά δεν είναι και η μοναδική στο πρόσφατο παρελθόν.

Πριγκίπισσα Charlene - πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη

Το 2019 ήταν «επίπονο» για τη Charlene

Το 2019, η Charlene πέρασε εξίσου δύσκολα. Συχνά ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να χαμογελάσει αμυδρά στις φωτογραφίες που ήξερε πως την τραβούν οι φωτογράφοι. Και ο λόγος ήταν πολύ ανθρώπινος…

princess charlene laugh

Η πριγκίπισσα έπρεπε να ζει με το άγχος του χειρουργείου στο οποίο υπεβλήθη ο μπαμπάς της, ενώ δύο φίλες της πέθαναν σε διάστημα 10 ημερών. Τότε, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για όλα όσα της συνέβαιναν στο περιοδικό Huisgenoot της Νότιας Αφρικής.

«Οι άνθρωποι βιάζονται να πουν ‘Α, γιατί δε χαμογελάει στις φωτογραφίες; Λοιπόν, κάποιες φορές είναι πολύ δύσκολο το να χαμογελάσεις. Δεν ξέρουν τι γίνεται στο παρασκήνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την αγανάκτησή της με την κατάσταση και αποκαλώντας το 2019 «εξαιρετικά επίπονο».

Της λείπουν οι φίλοι της και η οικογένειά της

Η Charlene αποκάλυψε πως από τότε που μετακόμισε στο Μονακό δεν έχει πολλούς φίλους, παρά δύο, και όλους τους υπόλοιπους τους θεωρεί «γνωστούς». «Έχω το προνόμιο να έχω αυτή τη ζωή, αλλά μου λείπουν η οικογένεια και οι φίλοι μου στη Νότια Αφρική και συχνά στεναχωριέμαι γιατί δεν μπορώ να είμαι πάντα εκεί για αυτούς», είπε.



Σε συνέντευξή της το 2010, η πριγκίπισσα σχολίασε: «Αν και έχω γνωρίσει μερικούς υπέροχους ανθρώπους από τότε που μένω στο Μονακό, τους θεωρώ γνωστούς. Έχω μόνο δύο ανθρώπους που θεωρώ φίλους εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Charlene δεν αντέχει τις φήμες για τον Αλβέρτο - Η μέρα που έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene