Πριγκίπισσα Charlene - πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη

Νατάσσα Σχοινά
Πριγκίπισσα Charlene - πρίγκιπας Αλβέρτος: Το χρονικό της σχέσης που δίχασε τον πλανήτη

Πολλά ακούγονται για τη σχέση του βασιλικού ζεύγους του Μονακό και η αλήθεια είναι ότι αυτή έχει περάσει πολλά στο χρονικό της.

Τον γύρo του πλανήτη έχει κάνει η είδηση της νοσηλείας της πριγκίπισσας Charlene σε κλινική. Όλοι αναρωτιούνται για τον λόγο για τον οποίο έχει συμβεί αυτό, με το παλάτι του Μονακό να διαψεύδει ότι σχετίζεται με σύννεφα στον γάμο της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Την ώρα, όμως, που η Charlene εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει περάσει ελάχιστο χρόνο με την οικογένειά της λόγω της μόλυνσης που έπαθε στο ταξίδι της στη Νότιο Αφρική, στο προσκήνιο και στο μικροσκόπιο βρίσκεται ξανά η ιστορία της σχέσης της με τον Αλβέρτο.




Η πρώτη γνωριμία

princess charlene prince albert relationship timeline14

Η Charlene και ο Αλβέρτος γνωρίστηκαν όταν η αθλήτρια διαγωνιζόταν στο Mare Nostrum το 2000, στο οποίο, μάλιστα, κατέκτησε το χρυσό στα 200 μέτρα στο ύπτιο. Τα βρήκαν γρήγορα καθώς είχαν κοινά ενδιαφέροντα να συζητήσουν. Ο Αλβέρτος είχε συμμετάσχει πολλές φορές στο χειμερινό του τραχέος ελκήθρου.

Η αναγνώριση του Alexandre

princess charlene prince albert relationship timeline9

Μόλις στα πρώτα βήματα της σχέσης τους, το 2005, η Charlene έπρεπε να αντιμετωπίσει τα νέα ότι ο Αλβέρτος ήταν ο πατέρας ενός παιδιού, συγκεκριμένα μίας αεροσυνοδού της Air France. Κάπως έτσι, αναγνώρισε τον Alexandre Grimaldi-Coste.

Η ανάδειξη του Αλβέρτου

princess charlene prince albert relationship timeline10

Το 2005, ο πατέρας του Αλβέρτου, πρίγκιπας Rainier III, αρρώστησε και ο γιος του ονομάστηκε αντιβασιλέας. Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Rainier, ο Αλβέρτος στέφθηκε.

princess charlene prince albert relationship timeline19

Η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Charlene

Μπορεί να έβγαιναν για αρκετά χρόνια, όμως, η πρώτη δημόσια, επίσημη εμφάνιση της Charlene με τον Αλβέρτο έγινε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς το 2006. Το ζευγάρι έμενε πλέον μαζί και η μελλοντική πριγκίπισσα άρχισε να τον συνοδεύει σε διάφορα γεγονότα, όπως ο γάμος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Άλλο ένα παιδί για τον Αλβέρτο

princess charlene prince albert relationship timeline

Το 2006, ο πρίγκιπας Αλβέρτος αναγνώρισε άλλο ένα παιδί, την Jasmin Grimaldi, που απέκτησε με την Tamara Rotolo (σ.σ. Είχε ζητήσει νομικά να αναγνωρίσει την κόρη της το 1992).

Ο αρραβώνας του Αλβέρτου με τη Charlene

princess charlene prince albert relationship timeline2

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του στις 23 Ιουνίου του 2010 με τη Charlene να φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων σε σχήμα αχλαδιού.

Ο γάμος του ζευγαριού

princess charlene prince albert relationship timeline3

Η Charlene παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο την 1η Ιουλίου του 2011. Οι εορτασμοί διήρκησαν τρεις μέρες, αρχίζοντας από τις 30 Ιουνίου με μία συναυλία των Eagles. Η Charlene φόρεσε ένα νυφικό Armani Prive με 40.000 κρύσταλλα Swarovski.

Η Charlene δεν αντέχει τις φήμες για τον Αλβέρτο - Η μέρα που έβαλε τα κλάματα μπροστά σε όλους

Η γέννηση των παιδιών τους

princess charlene prince albert relationship timeline4

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2014, η Charlene έφερε στον κόσμο τα δίδυμά τους, την πριγκίπισσα Gabriella και τον πρίγκιπα Ιάκωβο.

Ο ισχυρισμός για τρίτο παιδί

princess charlene prince albert relationship timeline6

Τον Δεκέμβριο του 2020, μία γυναίκα από τη Βραζιλία ζητούσε από τον Αλβέρτο νομικά να αναγνωρίσει το παιδί της. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, ο πρίγκιπας έβαλε τους δικηγόρους του να αποδείξουν ότι επρόκειτο για «φάρσα».

Το ταξίδι της Charlene στη Νότιο Αφρική

princess charlene prince albert relationship timeline7

Στις αρχές του 2021, η Charlene ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική, όπου και έπαθε μία μόλυνση. Λόγω της κατάστασής της, δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αποτέλεσμα να μείνει εκεί για μήνες.

Η απουσία της Charlene από την 10η επέτειο γάμου με τον Αλβέρτο

princess charlene prince albert relationship timeline8

Τον Ιούλιο του 2021, η Charlene και ο Αλβέρτος έκλεισαν 10 χρόνια γάμου, όμως η πριγκίπισσα ήταν μακριά του, αποκλεισμένη στην Αφρική. Αυτό ήταν που πυροδότησε ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους.

Η απουσία της Charlene από την Εθνική Ημέρα του Μονακό

princess charlene prince albert relationship timeline5

Στις 8 Νοεμβρίου, η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε από το Μονακό, ωστόσο, απουσίαζε από την Εθνική Ημέρα στις 19 Νοεμβρίου. Ο Αλβέρτος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κλινική λόγω προβλημάτων υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene

Charlene: Πώς η χαμογελαστή καλλονή έγινε η θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική