Ο William φέρνει gin με tonic στην Kate αφού κοιμίσει τα παιδιά - Πώς προσέχουν ο ένας τον άλλον

Ο William φέρνει gin με tonic στην Kate αφού κοιμίσει τα παιδιά - Πώς προσέχουν ο ένας τον άλλον

Το βασιλικό ζεύγος προσπαθεί να ζει όπως οποιοδήποτε άλλο όταν κλείνουν οι πόρτες του παλατιού.

Οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα έχουν ήδη μπει σε προγραμματισμό στο παλάτι. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ετοιμάζονται να καθίσουν -σχεδόν- όλα μαζί, να απολαύσουν τις γιορτές και ό,τι αυτές έχουν να προσφέρουν και να ανοίξουν τα δώρα. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, άλλωστε, συνηθίζουν να παίρνουν δώρα σε όλους τους royals, οπότε τους αρέσει πολύ η όλη διαδικασία.

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ να έχει τα τελευταία προβλήματα υγείας που κυκλοφόρησαν, το ζευγάρι βλέπει τα καθήκοντά του να αυξάνονται. Και την ώρα που πρέπει να είναι όλο και περισσότερο έξω για τις βασιλικές υποχρεώσεις, μία πιο προσωπική ιστορία σχετικά με το τι συμβαίνει όταν βάζουν τα παιδιά για ύπνο έρχεται στο φως.



Ο William φέρνει gin με tonic στην Kate

Η Kate και ο William έχουν προτεραιότητα την οικογένειά τους. Ασχολούνται πολύ με τα παιδιά και, μόλις η δούκισσα του Cambridge βάζει τα παιδιά για ύπνο, ο δούκας τής φέρνει ένα gin με tonic. Παράλληλα, στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η Kate είναι υπερήφανη για όσα κάνει ο William, ενώ εκείνος την επαινεί άμεσα και έμμεσα, όπως πρόσφατα, όταν είπε ότι πρέπει να διοργανώσει δικό της χριστουγεννιάτικο event στο Αββαείο του Westminster.

«Ο William θα φέρει ένα gin με tonic στην Kate. Προσέχουν ο ένας τον άλλον, αλλά με διαφορετικούς τρόπους», λέει ένας φίλος της οικογένειας στο Αμερικανικό People.



Η Kate είναι μία μαμά όπως όλες οι άλλες

Η Kate θέλει να είναι πάνω από τα παιδιά και βρίσκει πάντα χρόνο να το κάνει, παρά τις αυξανόμενες υποχρεώσεις του παλατιού. Το ίδιο και ο William. Περνάνε χρόνο μαζί τους, βγαίνουν για βόλτες, πηγαίνουν στην παραλία του Norfolk, και πολλά άλλα.

«Στην Kate αρέσει να έχει μία φυσιολογική ζωή. Κανονίζει τα πάντα στο σπίτι με τα παιδιά και τα προγράμματά τους. Ασχολείται πολύ με κάθε κομμάτι της μέρας τους. Είναι όλο και πιο εντυπωσιακή όσο περνάει ο καιρός. Είναι μία συγκεντρωμένη και επαγγελματίας γυναίκα», σχολίασε η πηγή.

prince william kate middleton gin tonic6

Τα παιδιά σε άλλο δωμάτιο τα Χριστούγεννα

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και τα νέα ότι τα παιδιά κάθονται σε διαφορετικό δωμάτιο την ημέρα των Χριστουγέννων, με τους ενήλικους να απολαμβάνουν το γεύμα τους σε ξεχωριστό.

«Πρέπει να ήμασταν περίπου 70 άτομα. Υπάρχουν επτά τραπέζια και τα παιδιά έχουν δικό τους, μικρό, διαφορετικό δωμάτιο. Ήμουν στο τραπέζι του Πρίγκιπα Καρόλου, ήταν πραγματικά υπέροχα», είπε ο Mike Tindall.

Στο τραπέζι της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν κάθονται παιδιά! George και Charlotte σε άλλο δωμάτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή! Η Ελισάβετ θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Harry και τη Meghan

Το πρωτόκολλο για την εισαγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο - Τι λέει πρώην αξιωματούχος

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει σκάνδαλα και μεγάλες απώλειες χωρίς να καταρρέει