Νέο σκάνδαλο στο παλάτι - Harry, William και Ελισάβετ γίνονται viral

Νατάσσα Σχοινά
Νέο σκάνδαλο στο παλάτι - Harry, William και Ελισάβετ γίνονται viral

Η μία εξέλιξη διαδέχεται την άλλη και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο.

Τα πράγματα δε λένε με τίποτα να ηρεμήσουν στο παλάτι. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται στο προσκήνιο πότε για τον έναν λόγο πότε για τον άλλο. Ακόμα και τώρα, με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται μία ανάσα μακριά, πρίγκιπας Harry, πρίγκιπας William και βασίλισσα Ελισάβετ έρχονται στο προσκήνιο, αυτήν τη φορά για ένα θέμα που απασχολεί όχι μόνο τους ίδιους αλλά και τους πολίτες της Αγγλίας.

Το Each Night μελέτησε τα στοιχεία της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο και εντόπισε κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η αναζήτηση για το «Prince Harry King», δηλαδή «Πρίγκιπας Harry Βασιλιάς» σημείωσε αύξηση 769% στις 20 Δεκεμβρίου. Τι συνέβη, όμως, ξαφνικά και ο μικρός γιος της πριγκίπισσας Diana εμφανίζεται να απασχολεί το κοινό σχετικά με τη διαδοχή;

queen elizabeth harry scandal2

Το περιστατικό μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα William

Ότι ο πρίγκιπας William είναι ευνοούμενος της Ελισάβετ είναι κάτι που το γνωρίζαμε. Άλλωστε, με την Kate Middleton είναι υπόδειγμα royal μελών και σίγουρα είναι φαβορί στους πολίτες, που δε θέλουν καθόλου τον Κάρολο και την Camilla στον βασιλικό θρόνο. Πρόσφατα, όμως, έγινε κάτι άλλο…

Πώς το 2021 άλλαξε τις σχέσεις του William και Harry για πάντα

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από τον William να σταματήσει να πετάει με ελικόπτερα με την οικογένειά του (σ.σ. Η οικογένεια έχει επιλέξει αρκετές φορές ελικόπτερο στο παρελθόν για να μεταφερθεί από το παλάτι του Kensington στο σπίτι τους στο Norfolk). Η Ελισάβετ φοβάται πως μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα ή και δυστύχημα με την οικογένεια και, αν σκεφτείς κάποιες δυσλειτουργίες που είχε το δικό της ελικόπτερο τους περασμένους μήνες, δεν είναι παράλογο να της έχει δημιουργηθεί κάποια φοβία.



«Αν και όλη η οικογένεια της βασίλισσας είναι πολύ πολύτιμη για εκείνη, ο πρίγκιπας William και τα τρία του παιδιά αντιπροσωπεύουν ένα λαμπερό μέλλον για τη μοναρχία και θα θέλει να διασφαλίσει ότι θα παραμείνουν ασφαλείς και υγιείς, έτοιμοι να παραλάβουν το στέμμα. Ενώ ο William είναι ένας ικανός πιλότος, τα ελικόπτερα δεν είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να ταξιδέψεις και, αν συνέβαινε το μοιραίο, ο πρίγκιπας Harry θα αναλάμβανε τον θρόνο», είπε ένας εκπρόσωπος του Each Night.

Πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά στη Sun: «Η Ελισάβετ μένει ξάγρυπνη το βράδυ και είναι δικαιολογημένα ανήσυχη. Ξέρει ότι ο William είναι ικανός πιλότος, αλλά δε θεωρεί ότι αξίζει το ρίσκο να πετούν και οι πέντε μαζί και δεν μπορεί να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί. Θα προκαλούσε συνταγματική κρίση».

queen elizabeth harry scandal

Ο άγραφος βασιλικός κανόνας

Ακριβώς επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στον αέρα, υπάρχει ένας άγραφος κανόνας της βασιλικής οικογένειας που θέλει τα senior μέλη της να μην πετάνε μαζί. Ο λόγος είναι μακάβριος αλλά πρακτικός: Σε περίπτωση δυστυχήματος, να μη χαθούν όλοι οι άμεσοι διάδοχοι του θρόνου.



Η εκτόξευση στις αναζητήσεις

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να είναι μακριά στην Αμερική, κι όμως, οι Βρετανοί πολίτες δε λένε να διαγράψουν την πιθανότητα να ανέβει στον θρόνο. Με την πρώτη -μακάβρια- ευκαιρία, λοιπόν, άρχισαν να ψάχνουν το «Prince Harry King» στην Google, παρά το ότι ως έχουν τα πράγματα βρίσκεται έκτος στη διαδοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα συναισθήματα της Kate Middleton μετά την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι

H χάρη που ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα William

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει υπάλληλο που θα διαχειρίζεται τα «μυστικά» της με το αζημίωτο