Η Meghan Markle απέκτησε έναν ακόμη τίτλο στη Βρετανία και αυτόν σίγουρα δεν τον περιμέναμε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Meghan Markle απέκτησε έναν ακόμη τίτλο στη Βρετανία και αυτόν σίγουρα δεν τον περιμέναμε

'Αφησε πίσω της, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William.

Η Meghan Markle μπορεί να μην έχει πια βασιλικό τίτλο αλλά στην Μ. Βρετανία συνεχίζει να απασχολεί ως σύζυγος του Harry και ως η πρώην Δούκισσα του Sussex. Μετά την νίκη της σε δικαστική διαμάχη που είχε με την εφημερίδα Mail on Sunday για την παράνομη δημοσιοποίση προσωπικών δεδομένων που είχαν σχέση με τον πατέρα της, κατάφερε μια ακόμη...νίκη. Και μάλιστα σε μια επιστημονική μελέτη η οποία κυκλοφόρησε από την Oxford Royale, για ένα ιδιαίτερο προσόν που έχει και το οποίο όσο καιρό ζούσε στο παλάτι, κανείς δεν το είχε πάρει είδηση.

Η Meghan Markle αναδείχθηκε το πιο έξυπνο μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας

https://www.instagram.com/p/CX9A64rsfCm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εταιρεία εκπαίδευσης, ανέλυσε τα ακαδημαϊκά προσόντα των γαλαζοαίματων μελών της οικογένειας, εξετάζοντας τους βαθμούς του γυμνασίου και τις βαθμολογίες των κολεγίων που φοίτησαν. Η Oxford Royale χρησιμοποίησε την QS World University Rankings, η οποία βαθμολογεί τα κολέγια με βάση την ακαδημαϊκή τους φήμη και την αναλογία καθηγητών προς σπουδαστές, ως μέρος της ανάλυσής τους.

Η Meghan Markle λοιπόν, κατέκτησε την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω της τον William και την Kate δεδομένου ότι αποφοίτησε από το επίλεκτο Πανεπιστήμιο Northwestern στο Έβανστον του Ιλινόις. Η τέως Δούκισσα κατέχει διπλό πτυχίο στις θεατρικές σπουδές και τις Διεθνείς Σχέσεις από το διάσημο κολέγιο, το οποίο βρίσκεται στο νούμερο 30 της παγκόσμιας κατάταξης QS για το 2021. Εκτός από καλύτερη μαθήτρια, έχει καλύτερα credits σπουδών και μάλιστα υψηλό δείκτη ευφυίας.

Εκπρόσωπος της Oxford Royale μάλιστα σχολίασε πως: «O Harry και η Meghan μπορεί να έχουν παραιτηθεί από τους ρόλους τους στο παλάτι, έχουν τραβήξει ωστόσο το ενδιαφέρον και την προσοχή του κόσμου. Η επιθυμία της Meghan να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να ευαισθητοποιήσει σε σοβαρά παγκόσμια ζητήματα αντανακλά την ευφυΐα, το αναλυτικό της μυαλό και εκπαιδευτική γενεαλογία».

Δεύτερη στην λίστα η Kate Middleton- Ακολουθεί ο πρίγκιπας William

https://www.instagram.com/p/CXzU3I3N1pZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην δεύτερη θέση της λίστας με τα πιο έξυπνα και καλά εκπαιδευμένα μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας βρέθηκε η Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge φοίτησε στο ιδιωτικό κολέγιο Marlborough στο Wiltshire της Αγγλίας και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews, το οποίο κατατάσσεται στην 91η θέση της παγκόσμιας κατάταξης QS.

Ο πρίγκιπας William βρέθηκε στην τρίτη θέση, έχοντας επίσης σπουδάσει στο St. Andrews. Η Κate Middleton βρέθηκε πιο ψηλά στη λίστα αφού σημείωσε καλύτερους βαθμούς από τον William στις εξετάσεις Α' επιπέδου. O Harry δεν μπήκε καν στο top10 της λίστας και αυτό δεν μας κάνει εντύπωση, αφού ουδέποτε είχε δείξει ιδιαίτερες μαθησιακές ικανότητες.

Πηγή κεντρικής: Apimages.com

kate middleton red dress christmas7

Η Kate Middleton με total red outfit παίζει πιάνο για τα Χριστούγεννα - Μία «διαφορετική» δούκισσα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το απαγορευμένο ντοκιμαντέρ της βασιλικής οικογένειας - Η Ελισάβετ θέλει να ξεχάσει ότι υπάρχει!

Όσο η Ελισάβετ μετέδιδε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα δράστης με βαλλίστρα εισέβαλε στο Windsor