Νέες εντάσεις θα προκαλέσει η Meghan το 2022 αποκαλύπτει η αστρολόγος της Diana

Κατερίνα Μπούσιου
Νέες εντάσεις θα προκαλέσει η Meghan το 2022 αποκαλύπτει η αστρολόγος της Diana

Χρονιά με νέες αποκαλύψεις μας περιμένει. Θα χαλάσει το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ; 

Τα άστρα μίλησαν και η λιονταρίνα στο ζώδιο Meghan ετοιμάζεται να πει τις αλήθειες της, υποστηρίζει η αστρολόγος της Diana. Θα αποκαλύψει όσα δεν είχε πει ποτέ υποστηρίζει η Debbie Frank και μάλιστα σε μια χρονιά που θα χαρακτηριστεί από τους λαμπρούς εορτασμούς για το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. 'Ερχονται νέες φουρτούνες...


https://www.instagram.com/p/CVOCQz6oB0y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μα τι άλλο θα αποκαλύψει;

Η έμπιστη αστρολόγος και προσωπική φίλη της Diana, Debbie Frank σύμφωνα με την αγγλική έκδοση του περιοδικού Hello, μελέτησε το προσωπικό αστρολογικό χάρτη της πρώην δούκισσας και πιστεύει πως το 2022 θα μας δείξει επιτέλους το πιο δυναμικό προφίλ της. Η Λέων στο ζώδιο Meghan, θα κάνει έναν απολογισμό της ζωής της τον Ιανουάριο, όπως δείχνουν οι πλανήτες. Από το 2020 που έφυγε μαζί με τον Harry από το παλάτι απαρνούμενη τους βασιλικούς τίτλους και μετά την συνέντευξη στην αρχή της χρονιάς στην Oprah, είναι διαρκώς στο προσκήνιο. Γιατί τον Ιανουάριο; Γιατί όπως λέει η Frank: «Η μακροχρόνια διαμάχη θα φτάσει τότε σε ένα οριακό σημείο». Και για να το λέει, κάτι θα ξέρει. 'Αλλωστε λίγο πριν πεθάνει σε δυστύχημα στο Παρίσι η Lady Diana, είχε προβλέψει πως κάτι πολύ σοβαρό θα της συμβεί.



Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον, γιατί τον Μάρτιο τα άστρα προβλέπουν πως η Meghan, θα ψάξει για νέα εγχειρήματα, για νέες προκλήσεις που θα της δώσουν μια διαφορετική διάσταση στη ζωή της. Προφανώς με αυτό η αστρολόγος εννοεί, πως θα την δούμε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. «Θα βγεί από τη ζώνη ασφαλείας στην οποία βρισκόταν» όπως λέει χαρακτηριστικά και: «Είναι ικανή να δημιουργήσει αντιδράσεις και...κύματα βγάζοντας προς τα έξω τις δικές της αλήθειες. Ο 'Ηλιος στο ωροσκόπιό της προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον από τους άλλους για εκείνη. Η Meghan γεννήθηκε για να ακτινοβολεί ως ισχυρή παρουσία. Δεν είναι πρόσωπο που μένει ως φόντο στο παρασκήνιο» συμπληρώνει η Debbie Frank.

Χρονικά, οι δύο πιο κρίσιμες περίοδοι που θα έρθει σε...κόντρα θα είναι τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι. Και αν λάβουμε υπόψη μας και το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, σίγουρα θα έχουμε νέο κύκλο αναμέτρησης με το παλάτι. Δεν ξέρουμε αν πάντα πέφτει μέσα στις προβλέψεις της η αστρολόγος, αλλά μάλλον θα έχουμε....ταραχές παρά την συμφιλίωση, που όπως φημολογείται επιχειρεί η δούκισσα Kate το τελευταίο διάστημα.

Photo credits Αssociated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Harry και η Meghan Markle στο στόχαστρο- Τα tweets που ερευνά η αστυνομία

Η Meghan Markle απέκτησε έναν ακόμη τίτλο στη Βρετανία και αυτόν σίγουρα δεν τον περιμέναμε

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της Lilibet! Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry