Ο Harry και η Meghan Markle στο στόχαστρο- Τα tweets που ερευνά η αστυνομία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Harry και η Meghan Markle στο στόχαστρο- Τα tweets που ερευνά η αστυνομία

Η τέως Δούκισσα του Sussex και ο πρίγκιπας ήταν οι αποδέκτες εκατοντάδων απειλητικών και υβριστικών σχολίων στο Twitter από συγκεκριμένο λογαριασμό.

Δύσκολες στιγμές βιώνουν τα τελευταία 24ωρα οι Sussexes, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν την οικογενειακή Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, αποκαλύπτοντας έτσι για πρώτη φορά το πρόσωπο της κορούλας τους, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου αναγκάστηκε να παρέμβει και ερευνά τον ιδιοκτήτη ενός λογαριασμού στο Twitter ο οποίος είχε βάλει για καιρό στο στόχαστρο τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

H εμμονική επίθεση εναντίον των Harry-Meghan

https://www.instagram.com/p/CX2V00iojTy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεκάδες ήταν τα Τweets του συγκεκριμένου λογαριασμού που ευχόταν τροχαία ατυχήματα στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, σύμφωνα πάντα με τον Βρετανό συγγραφέα-δημοσιογράφο Omid Scobie, στενό φίλο του βασιλικού ζεύγους. Ο Scobie ανέφερε πως ο λογαριασμός στο Twitter που επίμονα είχε ως στόχο την διάδοση μίσους κατά των Sussexes έχει επιτέλους απενεργοποιηθεί.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Finding Freedom», μιας μη εξουσιοδοτημένης βιογραφίας του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, ανέφερε ότι η Μητροπολιτική Αστυνομία ερευνά στενά τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού καθώς είχε εξαπολύσει ηλεκτρονική επίθεση εναντίον των Sussexes, του Lewis Hamilton αλλά και κατά του ιδίου.

https://www.instagram.com/p/CDv8SbfBW6X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο δημοσιογράφος είπε ότι ο λογαριασμός έχει διαγραφεί, ωστόσο εκείνος φοβάται πως το κλείσιμο του λογαριασμού σας δεν θα σταματήσει τα υβριστικά σχόλια. Ο συγγραφέας έχει κρατήσει screenshots από τα χυδαία Tweets τα οποία θα προσκομίσει στην αστυνομία. Ο Omid Scobie δεν λαμβάνει για πρώτη φορά επίθεση αφού εδώ και καιρό δέχεται έντονες αντιδράσεις από royal fans επειδή μιλούσε υπέρ της Μeghan Markle και του πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

queen elizabeth christmas message intruder copy

Όσο η Ελισάβετ μετέδιδε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα δράστης με βαλλίστρα εισέβαλε στο Windsor



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Meghan Markle απέκτησε έναν ακόμη τίτλο στη Βρετανία και αυτόν σίγουρα δεν τον περιμέναμε

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με πάρτι και με δορυφόρο στο διάστημα οι γιορτές για τα 70 χρόνια της στον θρόνο