Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η Δούκισσα του Cambridge λατρεύει τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis και δεν παύει να είναι μια υποστηρικτική μαμά.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα 3 τους παιδιά (George, Charlotte και Louis) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge λέγεται ότι είναι λίγο αυστηροί ως γονείς ωστόσο φημίζονται για τους ζεστούς και στοργικούς τους τρόπους.

Στόχος τους να μεγαλώσουν ενσυνείδητα και ευτυχισμένα παιδιά τα οποία θα μπορούν παράλληλα να ανταπεξέλθουν στα βασιλικά τους καθήκοντα. Όπως κάθε γονιός, έτσι και η Kate Middleton διαθέτει 3 σημαντικούς και απαράβατους κανόνες για την ανατροφή των παιδιών της.

Οι 3 κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

https://www.instagram.com/p/CXTg1Z5Nzbm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Ο πρώτος κανόνας της Kate Middleton είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να περνούν αρκετό χρόνο έξω από το σπίτι. Η Δούκισσα προτιμά τα παιδιά να κάνουν ένα διάλειμμα από τις οθόνες και κάθε είδος ηλεκτρονικής συσκευής για να παίζουν στη φύση. Ανεξάρτητα αν βρέχει η χιονίζει, τα παιδιά του William και της Kate περνούν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους καθημερινά σε εξωτερικούς χώρους, όπου παίζουν ανέμελα. «Κάνει τεράστια διαφορά», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δούκισσα.

https://www.instagram.com/p/CSROE82tA8w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2) Η Δούκισσα του Cambridge διασφαλίζει ότι διαθέτουν αρκετό χρόνο όλοι μαζί ως οικογένεια. Η Kate προγραμματίζει συχνά διακοπές και λέγεται ότι λατρεύει να ασχολείται με δραστηριότητες όπως το ψήσιμο ζαχαρωτών (marshmallows) σε υπαίθρια φωτιά παρέα με τον πρίγκιπα William και τα 3 της παιδιά (George, Charlotte και Louis).

https://www.instagram.com/p/CRmreACltur/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3) Τέλος, η Kate προσπαθεί να είναι πολύ κοντά στα παιδιά της και να είναι δίπλα τους σε κάθε στιγμή. Η Δούκισσα δίνει πάντα το παρών σε κάθε τους σχολική δραστηριότητα και καμαρώνει όπως θα έκανε κάθε μητέρα. «Η Κate θέλει να κρατά τις ισορροπίες και να έχουν τα παιδιά μια φυσιολογική ζωή», αναφέρουν άτομα από τον στενό κύκλο του παλατιού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

kate middleton red dress christmas7

Η Kate Middleton με total red outfit παίζει πιάνο για τα Χριστούγεννα - Μία «διαφορετική» δούκισσα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton

Νέες εντάσεις θα προκαλέσει η Meghan το 2022 αποκαλύπτει η αστρολόγος της Diana