Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ κυριάρχησε στις τηλεθεάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι νέες μετρήσεις τηλεθέασης αποκάλυψαν ότι περίπου 8,96 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στο BBC One, το ITV και το Sky News για να παρακολουθήσουν το μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ εν όψει Χριστουγέννων. H 95χρονη μονάρχης φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα και εμφανίστηκε στους δέκτες εκατομμύρια τηλεθεατών (μαγνητοσκοπημένα) για να στείλει το καθιερωμένο εορταστικό της μήνυμα.

Η Βασίλισσα μοίρασε εγκάρδιες ευχές σε ολόκληρο τον κόσμο και θέλησε να μεταφέρει ελπίδα. Ειδικά μέσα σε μία περίοδο, όπως αυτή της πανδημίας, ο λόγος της είχε έμφαση στον πόνο των ανθρώπων που έχουν χάσει δικούς τους όσο και τον δικό της για την απώλεια του Φιλίππου. Αυτό που σχολιάστηκε ωστόσο έντονα από τον Τύπο είναι πως ενώ αναφέρθηκε στον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle.

https://www.instagram.com/tv/CX6PL8bpiVR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate Middleton έκανε φέτος την πιο ανατρεπτική εμφάνιση

https://www.instagram.com/tv/CX4ManfFG7Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δούκισσα του Cambridge φόρεσε υπέροχο total red outfit δημιουργία Catherine Walker, κάθισε στο πιάνο στο Αββαείο του Westminster και εντυπωσίασε με τις μουσικές ικανότητές της. Η Kate Middleton συνόδευσε την ερμηνεία του Tom Walker στο τραγούδι «Those Who Can’t Be Here» με το βίντεο να γίνεται άμεσα viral.

Βασίλισσα Ελισάβετ vs Kate Middleton- Η νικήτρια της τηλεθέασης

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Kate Middleton σημείωσε 2,25 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες σε επίσημους λογαριασμούς στο Youtube και βρέθηκε στην κορυφή των trends. Την ίδια ώρα η ομιλία της βασίλισσας Ελισάβετ είχε 2,4 εκατομμύρια προβολές σε επίσημους λογαριασμούς ραδιοτηλεοπτικών σταθμών κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας προβολών στο διαδίκτυο. Η μονάρχης σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ με το μήνυμά της και «άφησε πίσω της» την πολυαγαπημένη Δούκισσα.



Πηγή κεντρικής: @theroyalfamily

queen elizabeth christmas message intruder

Όσο η Ελισάβετ μετέδιδε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα δράστης με βαλλίστρα εισέβαλε στο Windsor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με πάρτι και με δορυφόρο στο διάστημα οι γιορτές για τα 70 χρόνια της στον θρόνο

Η Meghan Markle απέκτησε έναν ακόμη τίτλο στη Βρετανία και αυτόν σίγουρα δεν τον περιμέναμε