Το νέο βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ και της οικογένειάς της και η ηχηρή απουσία του Harry

Κατερίνα Μπούσιου
Το νέο βίντεο της βασίλισσας Ελισάβετ και της οικογένειάς της και η ηχηρή απουσία του Harry

Το παλάτι έδειξε ξεκάθαρα για μια ακόμη φορά, ποιος είναι ο στενός οικογενειακός κύκλος της βασίλισσας Ελισάβετ. 

Στο συναισθηματικά φορτισμένο από την απώλεια του συζύγου της Φίλιππου, χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, η βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε ιδιαίτερα προσεκτική και απέφυγε να αναφέρει οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς της πλην του γιού της Charles και του εγγονού της William, που συνεχίζουν το έργο του Δούκα του Εδιμβούργου για την προστασία του περιβάλλοντος. Το νέο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, με ευχές για τη νέα χρονιά, έδειξε για μια ακόμη φορά, ποια άτομα απαρτίζουν το στενό κύκλο της οικογένειάς της και φυσικά ο Harry, είναι πάλι απών.


https://www.instagram.com/reel/CYJy-d2roDv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με ένα γνώριμο σκωτσέζικο ρυθμό από τον προσωπικό μουσικό πίπιζας της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Paul Burns, το επίσημο προφίλ στο Instagram της βασιλικής οικογένειας και της βασίλισσας, εύχεται για τη νέα χρονιά, με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του παλατιού το 2021. Φυσικά και εμφανίζονται όλα τα παιδιά της που συνέχισαν να υποστηρίζουν φέτος με ιδιαίτερες δραστηριότητες το ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας. Εξέχουσα θέση σε αυτό το ολιγόλεπτο βίντεο έχουν η Keit και ο William. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, έχουν σηκώσει ένα μεγάλο βάρος των δραστηριοτήτων του παλατιού, ειδικά μετά το πρόσφατο πρόβλημα υγείας της βασίλισσας που περιόρισε τις δημόσιες δραστηριότητές της.



Οι σχέσεις της Ελισάβετ με τον εγγονό της

Καμιά πληροφορία δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής για το επίπεδο των σχέσεων που διατηρεί αυτό το διάστημα η βασίλισσα με τον εγγονό της. Αν για παράδειγμα τα Χριστούγεννα είχαν κάποια τηλεφωνική επικοινωνία για να ανταλλάξουν ευχές. Αυτού του είδους οι πληροφορίες, παραδόξως δεν έχουν διαρρεύσει ούτε και από τα βρετανικά media. Και αυτό έχει υποψιάσει αρκετούς βασιλικούς αναλυτές οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι δύο πλευρές κρατούν αποστάσεις. Παρόλα αυτά, όλοι αναμένουν με εξαιρετικό ενδιαφέρον το τι θα συμβεί με το πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας που ξεκινά τυπικά από τις 6 Φεβρουαρίου και εθιμοτυπικά με κορύφωση των εκδηλώσεων το καλοκαίρι. Θα προσκληθεί ο Harry και η Meghan; 'Εστω εκείνος ως εξ αίματος συγγενής; Θα είναι αυτό μια καλή ευκαιρία να δείξουν και δημόσια πως η οικογένειά τους δεν αφορά μόνο τους βασιλικούς τίτλους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Queen rules! Οι 4 μεγάλες παραξενιές της Βασίλισσας Ελισάβετ

10 φορές που η βασίλισσα Ελισάβετ όρισε την πραγματική ουσία της ζωής μέσα από τα λόγια της

Συνέβη και αυτό: Ο Daniel Craig θα βραβευτεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ ως αληθινός κατάσκοπος